Haberler

Adıyaman'da Güvenlik Önlemleri Arttırıldı

Güncelleme:

Adıyaman'da, Lice'deki olaylarını protesto etmek isteyen BDP grubu ile bayrak indirilmesine tepki gösteren grubun yürüyüşüne izin verilmedi.

Adıyaman'da, Lice'deki olaylarını protesto etmek isteyen BDP grubu ile bayrak indirilmesine tepki gösteren grubun yürüyüşüne izin verilmemesinin ardından kentte polis, güvenlik önlemlerini arttırdı.

Kentte dün gece, Lice'de yaşanan olayları protesto etmek isteyen BDP'li grup ile Türk Bayrağı'nın indirilmesini protesto etmek isteyen MHP'li grubun ayrı ayrı yürüyüş yapmasına İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner'in izin vermemesinin ardından olası protesto gösterilerine karşı polisler önlemlerini arttırdı. Kentin önemli noktalarında huzur ortamını sağlamak amacıyla güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorize yunus ekipleri ile güven timleri, Demokrasi, Sümer ve Mimar Sinan parklarında toplu bulunan gençlerin kimlik bilgilerini kontrol etti. Uygulamalarda olumsuzluğa rastlanmadığı da bildirildi. - Adıyaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Lice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title