Haberler

Adıyaman'da, Gece Otobüs Servisi Başladı

Şehir içi ulaşımına yeni otobüsler kazandıran Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, yeni hizmete giren gece otobüsünün şoför koltuğuna oturdu.

Şehir içi ulaşımına yeni otobüsler kazandıran Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, yeni hizmete giren gece otobüsünün şoför koltuğuna oturdu.

Yıllarca eksikliği hissedilen belediyenin şehir içi ulaşım araçlarını tek tek tedarik etmeye başlayan Adıyaman Belediyesi tarafından yeni uygulamaya konulan gece otobüsleri vatandaşlar tarafından büyük takdir görüyor.

Bayram süresince ücretsiz hizmet veren gece otobüslerinin bundan sonra da 23.00 ila 06.00 saatleri arasında Adıyamanlılara ücretsiz olarak hizmet vereceğini kendi sosyal paylaşım adresinden müjdeleyen Başkan Kutlu, yeni otobüslerin şoför koltuğuna oturdu. Halkın yeni hizmetle ilgili eleştiri ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, şehir içi ulaşımında Adıyaman'ın hak ettiği hizmeti alacağını söyledi.

Gece otobüsleri için hareket saati hakkında bilgi veren yetkililer ise, otobüslerin 23.00 ila 06.00 saatleri arasında, saat başlarında ve buçuklarda yeni hastane önünden hareket edeceğini ve güzergahının bu saatlere göre belirleneceğini dile getirdiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsrev Kutlu Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title