Haberler

Adıyaman'da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Adıyaman'da, alkollü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldı.

Adıyaman'da, alkollü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldı. Meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 4 kişi ise yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz tespit edilemeyen 06 KPE 77 plakalı otomobil, aşırı sürat nedeniyle Gölbaşı Caddesi, Adıyaman Lisesi yanında kontrolden çıkarak yaya kaldırımına çıkan otomobil, kaldırım üzerinde bulunan posta kutusunu yerinden söktükten sonra yolda yürüyen Abdullah Erdem, Yusuf Yiğen ve adı öğrenilemeyen bir yayanın arasına daldı. Kaldırımda yürüyen yayaların bir tanesi otomobilin çarpması ile metrelerce havaya uçarak Adıyaman Lisesi bahçesine düştü. Meydana gelen kazada otomobil içerisinde bulunan Abdullah Sönmez, Ahmet Sönmez ile yaya kaldırımda bulunan Yusuf Yiğen, Abdullah Erdem ve adı öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Yusuf Yiğen ve Abdullah Erdem'in sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs ise, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kimliği belirsiz şahsın cenazesi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Erdem Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title