Haberler

Adıyaman'da Fatih Kısaparmak Rüzgarı

Adıyaman Belediyesi'nin Ramazan etkinliği kapsamında Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Fatih Kısaparmak konser verdi.

Adıyaman Belediyesi'nin Ramazan etkinliği kapsamında Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Fatih Kısaparmak konser verdi.

Adıyaman Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinliklerinin kapsamında Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçısı Fatih Kısaparmak, Demokrasi Parkı etkinlik alanlında konser verdi. Binlerce kişinin katıldığı gecede Fatih Kısaparmak'ın bur çok türküsüne Adıyamanlılar eşlik etti.

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı konser, yaklaşık 2 buçuk saat sürdü.

Konuşmasında bu bölgenin insanı olduğunu ifade eden Sanatçı Kısaparmak; "Ben bölgeyle gurur duyuyorum. Anadolu'yla gurur duyuyorum. Ülkemin her karışını çok seviyorum. Adıyamanlı gençlere hayranlıkla bakıyorum. Bizi bu güzel atmosferde ağırlayan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a teşekkür ediyorum" şeklinde duygularını dile getirdi.

Konserin sonunda Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Kısaparmak'a, gecenin anısına bir buket çiçek ve Adıyaman yöresine ait el dokumalı halı hediye ederek performansından dolayı tebrik etti.

Başkan Büyükaslan, güzel bir Ramazan etkinliğinde bir arada olduklarını belirterek; "Ailemizden biri olarak gördüğümüz 'Türkü Baba' dediğimiz Fatih Kısaparmak hepimize güzel bir gece yaşattı. Bu güzelliklerin hepsi her şeyin en güzeline layık olan hemşerilerimiz içindir" dedi.

Daha sonra platforma çıkan Emniyet Müdür Fikret Salmaner, Sanatçı Kısaparmak'a tarihi Cendere Köprüsü'nün minyatürünü hediye ederek, konserden dolayı teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Kısaparmak Necip Büyükaslan Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title