Haberler

Adıyaman'da "Erbakan'ı Anlamak Konferansı"

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adıyaman Şubesi tarafından organize edilen "Erbakan'ı Anlamak, Erbakan ve Siyonizm" isimli konferansı büyük ilgi gördü.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Haftası münasebetiyle, AGD'nin TPAO Konferans Salonu'nda düzenlediği etkinliğe Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, TPAO Bölge Müdürü Savaş Bütün ile AGD Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya'nın yanı sıra çok sayıda milli görüşçü katıldı. Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Gazeteci-Yazar Mustafa Yılmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı konferans, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlahi ve ezgilerin seslendirilmesinden sonra konferansını vermek üzere kürsüye gelen Mustafa Yılmaz'a yoğun tezahürat gösterildi.

Gazeteci-Yazar Mustafa Yılmaz, konuşmasının başında Fatih Sultan Mehmet Han'dan sonra son 100 yıl içinde gemileri karadan yürüten 2 lider olduğunu ve bunların birisi Sultan II. Abdulhamit, ikincisi Prof. Dr. Necmettin Erbakan olduğunu dile getirdi.

Erbakan'ın, ömür boyu Siyonizm ile mücadele ettiğini kaydeden Yılmaz, "Rahmetli Erbakan hocam, Siyonizm'in dünya için büyük bir tehlike olduğunu her platformda dile getiriyordu. Ömrünü Siyonizm ile mücadele etmekle geçirdi. O bakımdan Siyonist güçler Erbakan'la hep uğraştılar. Milli Görüş partilerinin kapatılmasında, 28 Şubat'ın gerçekleşmesinde Siyonist odakların parmağı vardı. Cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte Haim Naum planı devreye girdi ve halen o plan işlemeye devam ediyor. Erbakan hoca o planın akamete uğraması için hep çaba harcadı. Cumhuriyet'in ilk yıllarında ülkemizdeki alkol tüketimi her 100 kişiye 1 litre düşüyordu. Bugün 22 litre düşüyor. Başta Türkiye olmak üzere İslam ülkelerinin tamamı belli bir plan ve program dahilinde İslam'dan uzaklaştırılıyor. Bunun temelinde Siyonizm var, Haim Naum planı var.

Yıllardan buyana bu topraklar üzerinde cirit atan terörist eylemlerin arka yüzünü araştırırsanız İsrail'i bulursunuz. İsrail ile birlikte ABD'yi, Avrupa'yı görürsünüz. 1960'lı yılarda ülkemize gelen 'Barış Gönüllüleri'n çabasıyla bu topraklar kana bulandı. 'Arap Baharı'ndan önce ABD'deki silah tüccarlarının Müslüman ülkelere sattığı silah; 22 milyar dolar iken, 'Arap Baharı'ndan sonra 66 milyar dolar olmuştur. Rahmetli Erbakan hocam bütün bunların idrakinde olduğu için, ömrünü Siyonizm ile mücadele etmekle geçirdi" şeklinde konuştu.

Konferans sonunda AGD Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, Mustafa Yılmaz'a teşekkür plaketi verdi. Konferansın bitiminde Mustafa Yılmaz, AGD Adıyaman şubesini ziyaret ederek burada sohbete katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amerika Birleşik Devletleri Anadolu Gençlik Derneği Necmettin Erbakan Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title