Haberler

Adıyaman'da Coşkulu 'Evet Kafe'nin Açılışı

Adıyaman’da, 16 Nisan Referandumu öncesi ‘Evet Kafe’nin açılışı büyük bir coşkuyla yapıldı.

Adıyaman'da, 16 Nisan Referandumu öncesi 'Evet Kafe'nin açılışı büyük bir coşkuyla yapıldı.

Atatürk Bulvarı Adıyaman Adliyesi yakınlarına kurulan 'Evet Kafe'nin açılış törenine TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Milletvekillerinden İbrahim Halil Fırat, Adnan Boynukara, Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, ilçe ve belde belediye başkanları MHP'liler ve AK Parti üyeleri ile çok sayıda kişi katıldı. Açılış öncesi Malatya'dan Adıyaman'a getirilen mehteran takımı tarafından marşlar söylendi. Oldukça coşkulu geçen törende konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Türkiye'nin her geçen gün güçlenerek büyüdüğünü ve daha çok güçlenmesi için referandum çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra konuşan MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün ise referandumda evet diyeceklerini ve ülkenin gelişmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından 'Evet Kafe' dualarla açıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özgün Ahmet Aydın AK Parti Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title