Haberler

Adıyaman'da Akrep ile Otomobil Çarpıştı 2 Yaralı

Adıyaman'da akrep ile otomobil çarpıştı 2 yaralıADIYAMAN'da, akrep olarak bilinen jandarma aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Adıyaman'da akrep ile otomobil çarpıştı 2 yaralı

ADIYAMAN'da, akrep olarak bilinen jandarma aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Turgut Reis Mahallesi'nde meydana geldi. Kenan Yumuşak'ın kullandığı 02 HC 265 otomobil ile aynı yönde ilerleyen akrep olarak bilinen jandarma aracı çarpıştı. Kazada otomobildeki sürücü Kenan Yumuşak ile yanında bulunan Fatma Tanrıverdi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslara taşınan yaralılar, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavilerine başlanılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title