Haberler

Adıyaman Belediyespor: 28 - Serik Belediyespor : 23

Süper Lig yolundaki rakiplerinden Serik Belediyespor’u kendi evinde ağırlayan Adıyaman Belediyesi Hentbol takımı, maçtan 28-27’lik skorla galip ayrıldı.

Süper Lig yolundaki rakiplerinden Serik Belediyespor'u kendi evinde ağırlayan Adıyaman Belediyesi Hentbol takımı, maçtan 28-27'lik skorla galip ayrıldı.

Hentbol 1. Liginde Süper Lig mücadelesi veren Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı ligin 22. Haftasında kendi evinde Süper Lig yolundaki rakiplerinden Serik Belediyespor'u ağırladı. Baştan sona çekişme içerisinde geçen maça yoğun ilgi gösteren taraftarlar ve protokol üyeleri, maç sonunda alınan galibiyetin coşkusunu yaşadı.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Jandarma Komutanı Ercan Atasoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Sami Köroğlu'nun da izlediği maça akın eden taraftarlar maçın son düdüğüne kadar takımlarını destekleyerek galibiyette önemli rol oynadılar.

Şehr-i Yaman ve Cendere taraftar gruplarının maç boyunca desteklediği maçta, maça iyi başlayan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, ilk yarıyı rakibi karşında 18-15 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında rakibinin baskısı altında zaman zaman geriye düşen Adıyaman Belediyesi Hentbol takımı, son dakikalarda bulduğu sayılarla maçtan 28-27 galip ayrıldı. Maç sonunda galibiyet coşkusunu taraftarlar ve oyuncularla birlikte saha içinde kutlayan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, maçtan mağlubiyetle ayrılan rakip takım oyuncularını da teselli etti. Başkan Kutlu, "Bu galibiyetle önemli bir virajı da aşmış olduk. İnşallah Süper Lig'e doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu başarıda başta kulüp başkanımızın, hocalarımızın ve oyuncularımızın büyük emekleri var ama taraftarlarımız da muhteşemdi. Tek yürek halinde sezon boyunca olduğu gibi bu hafta da gelip burada takımlarına destek verdiler. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak Süper Lig'in kapısını sonuna kadar açmış olacağız" dedi.

Adıyaman Belediyespor Antrenörü Ayhan Dursun da oyuncularını kutlayarak, "Hüsrev Kutlu başkanımızın öncülüğünde salon sporlarında ne kadar başarılı olabileceğimizi herkese gösterdik. Bugün aldığımız galibiyetten dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı. Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar ise alınan galibiyeti ve başarıyı takıma destek veren herkese armağan ettiklerini dile getirerek, "Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı olarak ilimizde ve bölgemizde bir ilki gerçekleştirmek üzereyiz. Adana'dan bu yana bölgede Süper Lig'de mücadele eden bir takım yok. Bu sporun bölgede gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Henüz sayısal olarak değilse bile önemli rakiplerimizi yenerek Süper Lig'e çıkma yolunda büyük bir avantaj elde etmiş durumdayız. Bugün aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularımı kutluyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Rakibimizde oldukça etkili bir oyun ortaya koydu, onları da tebrik etmek istiyorum. İnşallah dört hafta sonunda ilimizi ve bölgemizi Süper Lig'de temsil etme hakkı elde ederiz. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda ülkemizi Avrupa Kupalarında temsil etmek" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yurtlar Kurumu Hüsrev Kutlu Metin Alper Adıyaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title