Haberler

Bakan Güllüce: TOKİ 35 Aileden Birini Ev Sahibi Yaptı

Güncelleme:

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Adıyaman'da MÜSİAD Kongresine katıldıktan sonra beraberindekilerle kentsel dönüşüm yapılacak alanları inceledi.

Bakan Güllüce: TOKİ 35 aileden birini ev sahibi yaptı (ek)

ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Adıyaman'da MÜSİAD Kongresi'ne katıldıktan sonra beraberindekilerle kentsel dönüşüm yapılacak alanları inceledi.

Adıyaman Belediyesi'ni ziyaret eden ve Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu'dan çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Bakan Güllüce, Ak Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Burada konuşan Bakan Güllüce, "Muhtar bile olamaz denilen kişi Genel Başkan oldu, Cumhurbaşkanı oldu" dedi.

Bakan Güllüce, Türkiye'nin artık kendi silahını ürettiğini ifade ederek şunları söyledi: "Sizler emeklerinizle, icabında azar işiterek, koşturarak, gecenizi gündüzünüze katarak, Ak Parti'yi iktidar ettiniz. Bugün dünyanın en güçlü ekonomilerinden birisiyiz. Dünyanın en itibarlı ülkelerinden biriyiz. Anadolu'nun 150 yıl boyunca kendi savunma sanayisini yapamadı. Anadolu'nun bu nedenle büyük acı çekti. 1940'lardaki hükümet altın karşılığında silah istiyordu. O dönemde savaş var, trenlere ne kadar altınımız varsa doldurmuşlar. 'Bize silah verin' demişler, ama kimse silah vermemiş, sipariş verdiğimiz gemilere bile el koymuşlar. Biz 150 yıldır kendi silahlarını yapamayan ve bunun da acısını çok çekmiş bir milletin çocuklarıyız. Kendi silahımızı yapamadığımız için Rusların bir ucu Yeşilköy'e, bir ucu Erzurum'a dayanmıştı, ama şimdi Türkiye dünyaya savunma silahı satıyor. Türkiye tank yapar hale geldi, Türkiye Erdoğan adı altında helikopter yapıyor. Bunlar gayretlerinizle, emeğinizle oldu, emekleriniz zayi olmadı."

Bakan İdris Güllüce, temaslarının ardından Ankara'ya gitmek üzere karayoluyla Gaziantep'e gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdris Güllüce Adıyaman Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title