Haberler

Adıyaman "Ak Parti" Dedi

30 Mart Mahalli seçimlerde Adıyaman’da oyların yarısından fazlasını alan AK Partinin Belediye Başkan Adayı Hüsrev Kutlu, belediye başkanı oldu.

30 Mart Mahalli seçimlerde Adıyaman'da oyların yarısından fazlasını alan AK Partinin Belediye Başkan Adayı Hüsrev Kutlu, belediye başkanı oldu.

Adıyaman Belediye Başkanlığını AK Parti adayı Hüsrev Kutlu kazandı. İlçelerde ise sonuçlar şu şekilde:

"Gölbaşı- Yusuf Özdemir-AK Parti, Besni- İbrahim Öztürk-Saadet Partisi, Tut-Cemal Avcı- CHP, Çelikhan-Mustafa Bulut-AK Parti, Kahta- Abdurrahman Toprak-AK Parti, Samsat- Yusuf Fırat-AK Parti, Gerger-Zeynal Aslan-Saadet Partisi, Sincik-Mehmet Korkut-BBP"

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti İl Başkanlığı'nda bayram havası mevcuttu. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Salih Fırat, Yeni Belediye Başkan Hüsrev Kutlu, İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ve partililer katıldı.

Hüsrev Kutlu parti binasında yaptığı teşekkür konuşmada, "İnşallah Adıyaman için iyi hizmet vermesi için gayret sarf edeceğiz. Huzur içerisinde seçimin gerçekleşmesi Adıyaman'ın güzelliğidir. Beş yıl sonra çok daha güzel bir Adıyaman vaad ediyorum. Birlik ve beraberlik içeisinde mücadele verdik ve halkımızda bunun karşılığını verdi. Bu birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Vekillerimize, teşkilatımıza teşükkürlerimi arz ediyorum. Partimiz Türkiye genelinnde iyi bir oy oranına sahip. Halk istikrardan yana tavrını koydu; şantajlara, montajlara boyun eğmedi. Türkiyeninin birliğini bozmak isteyenlere bu ders olsun. Türkiyenin birlik ve barebrlik konusundaki kararlığını görürler" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise, konuşmasında, uzun bir seçim kampanyası yürütüldüğünü belirterek, "Bu gün sandıkları hep birlikte patlattık. Emeği geçen herkese ve özellikle Adıyaman halkına çok teşekkür ediyorum. Adıyaman her zaman güzelini yaptı ama bu bir başka güzeldi. Sayın Başbakanımızın Adıyaman'a olan güvenini boşa çıkarmadı. Siyaset yapan ve siyasetle bir yere gelmek değil, biz hizmet için varız. Siyaset amaç değil,hizmet için araçtır. AK Partiyi kazandıran da budur. Duygularımız, hissiyatımız, dünya görüşümüz aynı, bu duyguları paylaşınca tüm şer şebekelerine, paralellere karşı böyle başarılar elde ediliyor. Siyasete müdahale etmek isteyenlere gereken cevap verilmiştir. Biz demokrasi dışı yollara başvurmadık. Demokrasi dışı yollara başvuranlara bu gün tüm Türkiye gereken cevabı verdi. Bizler ötekileştirmedik. Biz herkesin iktidarı olduk. Birileri gibi ötekileştirirseniz bu gün rezil rüsva olursunuz" dedi.

Milletvekili Salih Fırat, İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, AK Parti Yedek MKYK Üyesi Mustafa Alkayış, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Doğan partililere teşekkür konuşması yaptı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüsrev Kutlu Ahmet Aydın Ak Parti Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title