Haberler

Adıyaman'a 2.6 Milyon Kaynak Aktarılacak

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'a 2.6 milyonluk kaynak aktarılması için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzaladıklarını bildirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'a 2.6 milyonluk kaynak aktarılması için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzaladıklarını bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Adıyamanlı gençlerin sportif, kültürel faaliyetlerden en üst düzeyde ve en modern şartlarda yararlanabilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile bünyesindeki teşkilatlarda çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

AK Parti hükümetinin Adıyaman'da Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırım ve hizmetlere imza atığını ifade eden Aydın, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Spor Toto Teşkilatı ile Adıyaman'a kaynak aktarılması için protokol imzaladıklarını belirten Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı nezdinde yaptığımız çalışmalar ve takiplerimiz neticesinde, Spor Toto Teşkilatı tarafından Adıyamanımıza yapılan kaynak aktarımı ile bir büyük hizmetin daha verilmesinin kıvancını yaşıyoruz. Ziyaret Çayı mevkisine spor kompleksi ve çevre düzenlemesi yapılması amacıyla Adıyaman İl Özel İdaresi'ne 2 milyon 661 bin lira ödeme yapılması kararını Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'ndan almış bulunmaktayız. Şimdiden bu önemli hizmetlerin Adıyamanımıza ve hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını dilerim."

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Aydın Ak Parti Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title