Haberler

Adışaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu Açıklaması

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman mitingine tüm bölge halkını davet ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman ziyaretiyle ilgili bilgi veren Başkan Kutlu, 19 Şubat 2017 Pazar günü saat 16.

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman mitingine tüm bölge halkını davet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman ziyaretiyle ilgili bilgi veren Başkan Kutlu, 19 Şubat 2017 Pazar günü saat 16.00'da Hükumet Meydanı'nda Adıyaman halkına hitap edeceğini belirterek, mitinge tüm Adıyaman halkını davet etti. Başkan Kutlu, "Adıyaman Belediyesi olarak 2016 yılının Aralık ayında 'Yalnız Değilsin Reis' adlı bir imza kampanyası düzenlemiştik ve bu kampanyaya katılan 50 bin hemşerimizin imzasını geçtiğimiz günlerde TBMM Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sunmuştuk. Adıyamanlıların gösterdiği destekten büyük mutluluk duyan cumhurbaşkanımız, Adıyaman davetimize de kısa süre içerisinde cevap vererek, Pazar günü kendisine her zaman destek veren, büyük sevgi besleyen Adıyamanlılarla buluşmak için ilimize geleceğini açıklamıştı. Bizde sayın cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalara başladık. Tüm hemşehrilerimizi toplu açılışlarında gerçekleştirileceği bu önemli mitinge katılmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. Hazırlıklarla ilgili bilgi veren Adıyaman Belediyesi yetkilileri ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlamak için kolları sıvayan Adıyaman Belediyesi çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirtti.

Pazar günü Adıyamanlılarla buluşacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman ziyareti öncesi tüm birimleriyle şehrin dört bir yanında hummalı bir şekilde çalıştıklarını söyleyen yetkililer, "Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından Atatürk Bulvarı başta olmak üzere şehrin birçok noktasında hafta da iki kez yaptığımız genel temizlik çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz tarafında da rutin olarak sürdürülen çalışmalar Cumhurbaşkanımızın halkımıza hitap edeceği hükümet meydanı çevresinde bulunan yeşil alanlarda devam ediyor. Bu alanlarda gerekli bakım çalışmaları ile ağaçlarda budama çalışmaları tamamlandı. Yine hükumet meydanı civarında kaldırım yapım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Fehmi Hüsrev Kutlu Ahmet Aydın Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title