Haberler

Adını Kalbime Yazdım Dizisi Kapılarını Gazetecilere Açtı

Güncelleme:

Çekimleri Midyat'ta süren Adını Kalbime Yazdım dizisinin oyuncuları kapılarını basın toplantısıyla gazetecilere açtı.

Geçen hafta ilk bölümüyle özel bir kanalda yayımlanan ve çekimleri Midyat'ta süren "Adını Kalbime Yazdım" dizisinin oyuncuları kapılarını basın toplantısıyla gazetecilere açtı.

Aynı zamanda filmde set olarak kullanılan Bozbeyler Konağı'nda yapılan toplantıya başrol oyuncuları Serhan Yavaş, İpek Karapınar, Tolga Güleç ve Meltem Miraloğlu'nun yanısıra Emel Göksu, Erkam Aydar, Özge Korkmaz, Fatma Öney, Sertan Erkaçan, Kadir Turan, Nurhak Minesöz ve Elif Baysal gibi oyuncular katıldı.

Çekimleri Midyat'ta yapılacağı için dizide oynamayı kabul ettiğini ifade eden İpek Karapınar, "Buraya geleli yaklaşık 10 gün oldu. Buradan cebimde başka renklerle döneceğim. İnsanların cana yakın olması, sokakları ve gökyüzünün temizliği hem fizyolojik hem ruhen bende yenilik kazandırdı. Burada olmak hepimize iyi gelecek" dedi.

Serhan Yavaş da ilk kez Güneydoğu'ya geldiğini belirterek duygularını şu şekilde dile getirdi:

"15 gün içinde Diyarbakır ve Batman'a gittim. Bölgenin konuşma dili çok farklı. Biz İstanbul'da televizyon, basın ve belgeselden bölgeyi izlediğimizde buradaki kültürü çok fark edemiyoruz. Burayı yaşayarak daha iyi anlıyorsunuz. İnsanlarla konuşarak daha iyi anlıyorsunuz. Buraya gelirken bana ne kapılar açılacak diye düşündüm. Bu ekiple çalışıyor olmaktan çok mutluyum."

Midyat'ın farklı olduğunu belirten Tolga Güleç ise " Midyat'ın tarihi güzelliklerini görüyoruz. Burası gez gez bitmiyor. Batman'ın ve Mardin'in medeniyetini gördüm. Ama Midyat'ın apayrı bir medeniyeti var. Midyat halkı da bize yardımcı oluyor. Ben de onlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Dizi oyuncularından Erkam Aydar ise şunları kaydetti:

"Aslen Bingöllüyüm. Bölgeye yabancı değilim. Yaşım küçük ama böyle kadronun içinde olmaktan gurur duyuyorum. Her sabah kalktığımda bu dizide oynamanın heyecanını yaşıyorum. Dört dil, üç dini barındıran bir ilçe Midyat. Burası gizemli bir şehir. Benim ilk tecrübem. Oynarken çok tedirgin olmuştum. İlk bölümden gelen tepkiler sonrasında insanların diziyi ve beni benimsediğini gördüm."

Muhabir: Selahattin EROL

Yayınlayan: Erdem Gültekin

Kaynak: AA / Güncel

Adını Kalbime Yazdım Serhan Yavaş Tolga Güleç Midyat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title