Haberler

Adımlar Dergisi Yazarının Cenazesine Kemalist Katılım

Adımlar Dergisi'ndeki patlamada yaşamını yitiren Ünsal Zor'un için Okmeydanı Talatpaşa Merkez Camisinde cenaze töreni düzenlendi.

Adımlar  Dergisi'ndeki patlamada yaşamını yitiren Ünsal Zor'un için Okmeydanı Talatpaşa Merkez Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Ulusal Parti Genel Başkanı ve aynı zamanda Kemalist tavrıyla tanınan Türksolu Dergisi Başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu da katıldı.

ÇULHAOĞLU : FİKRİNE BAKMADAN KARŞI OLANLARIN BİLE BURADA OLMASI GEREKİRDİ

Adımlar Dergisi'nin İslami camiada nadir rastlanan bir yayın organı olduğunu söyleyen Çulhaoğlu, "Bombalı saldırıya uğradı. Bence bütün gazetecilerin gelmesi gerekirdi. Fikrine bakmadan karşı olanların bile burada olması gerekirdi" dedi.

Cenazeye katıldığı için olumsuz bir tepki almadığını söyleyen Çulhaoğlu,"Bu tür gruplaşmaları bir kenara bırakmak lazım. İnsanların acılarına ortak olmak lazım. Basın özgürlüğünü savunacaksak, bu cinayetin biran önce aydınlatılması lazım. Adımlar Dergisi Kürtçülüğe, PKK'ya, Barzani çizgisine, Büyük Ortadoğu Projesine kökten karşı çıkan bir yayın organıydı. Bunun arkasındaki güçlerin aydınlatılması lazım "diye konuştu.

ACZMENDİLER DE KATILDI

Cenaze töreninde Ünsal Zor'un tabutuna 3 hilalli mavi bayrak örtüldü. Patlamadan yara almadan kurtulan 2 dergi çalışanı da cenaze törenine katıldı. Bombanın Ünsal Zor'un kapıyı açtığı sırada patladığı bilgisini tekrarlayan çalışanlar ayrıntılı sorulara cevap vermedi. Adımlar Dergisi tarafından yapılan açıklamada, defin töreninin ardından dergi önünde basın açıklaması yapılacağı duyuruldu. Cenazeye bir grup Aczmendi de katıldı.

"İNTİKAMINA MEMUR ET"

Ünsal Zor'un cenazesi helallik alınması ve cenaze namazı kılınmasının ardından sloganlarla camiden çıkarıldı. "Ünsal ölmedi kavgamızda yaşıyor" şeklinde slogan atan grup zaman zaman da tekbir getirdi. Aynı grup cenaze ayrılırken " İntikamına memur et " diyerek bağırdı. Ünsal Zor'un cenazesi Yeniköy Mezarlığanda toprağa verildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Okmeydanı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

sedat bal:

Ünsal Bey çok değerli Bir dava İnsanıydı Haberlerde Duydum ALLAH rahmet eylesin. sevenlerine bassağlıgı dılıyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title