Haberler

Adilcevazlı Minik Öğrenciler "15 Temmuz'u" Çizdi

Adilcevaz Atatürk Ortaokulu öğrencileri, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşanan olayları anlatan resimler çizip, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki polislere gönderdi.

Adilcevaz Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Murat Barlak'ın başlattığı "Öğrencilerin Polislerle Resimli Buluşması" Projesi kapsamında çizilen resim ve yazılan mektuplar, ilçedeki polislere ulaştırıldı.

Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Murat Barlak, yaptığı açıklamada, "İlk önce 15 Temmuz'u anlatan bir sergi açmayı düşünüyorduk. Ancak öğrencilerimiz yaptığımız resimleri ve yazdığımız mektupları polislerimizle paylaşmak istedik. Öğrencilerimi kutluyorum. Duygu dolu bir proje oldu." dedi.

Polislere resim ve mektupları takdim eden Atatürk Orta Okulu Müdürü M. Sena Yıldız, polislerin bu proje ile duygulu anlar yaşadığını belirterek "Allah bu ülkeye bir daha 15 Temmuz yaşatmasın." diye konuştu.

Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Selcan Yiğit, yazdığı mektupta, şu ifadelere yer verdi:

"Biz rahat uyuyalım diye sizler canlarınızı ortaya koyuyorsunuz. Emin olun ki bizler de aileleriniz gibi her duamıza sizleri katıyor, her zaman sizlere dua ediyoruz. 15 Temmuz'da yaşanan olaylarda ve sonrasında şehit olan polislerimizin inşallah cennettedir. Allah onlara en güzel yerleri verecektir. Ben de büyüyünce polis olacağım. Sizler gibi vatanımı koruyacak ve bizden küçüklerin rahat bir hayat yaşamaları için çalışacağım. Allah sizi önce cennet kokulu annelerinize, emeğini esirgemeden büyüten babalarınıza, beraber gülüp ağladığınız kardeşlerinize, yollarınızı dört gözle bekleyen eşlerinize, son olarak öpmeye doyamadığınız ya da haberini beklediğiniz evlatlarınıza sağ salim kavuşmanızı nasip etsin."

Polisler ise öğrencilere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Adilcevaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title