Haberler

Adilcevaz Standı Ankara'da Yoğun İlgi Görüyor

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Bitlis Tanıtım Günlerinin ikinci gününde de Adilcevaz standı yoğun ilgi gördü.

Bürokratların yanı sıra başkentte yaşayan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Adilcevaz Kaymakamlığı, Adilcevaz Belediyesi ve Aydınlar Belediyesinin ortaklaşa açtığı standa gelenler, hem memleket hasreti giderdiler hem de yöresel ürünlere büyük ilgi gösterdiler. Sabah saatlerinde Adilcevaz standını ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, baston ustası Cumali Birol ile birlikte bastona gümüş işledi. Mirmahmutoğulları, baston sanatına sahip çıkılması gerektiğine değinerek, imkanlar ölçüsünde baston sanatına hazırlanan projeler çerçevesinde destek vermek istediklerini söyledi.

Daha sonra Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen Adilcevaz standını ziyaret etti. Ergezen, burada başkan Necati Gürsoy ve misafirlerle bir süre sohbet ederek birlik beraberlik mesajları verdi.

Adilcevaz standına gösterilen ilgiden dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Belediye Başkanı Necati Gürsoy, hafta sonu dolayısıyla daha çok ziyaretçi yoğunluğu beklediklerini ifade ederek pazar gününe kadar sürecek olan tanıtım günlerinde herkesi Adilcevaz standına beklediklerini söyledi.

Adilcevaz standına gelen ziyaretçiler, zaman zaman davul zurna eşliğinde halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Adilcevaz Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title