Haberler

Adilcevaz'da Spor Kompleksi Çalışmaları Başladı

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu yerleşkesine yapılması planlanan spor tesislerinin inşaat çalışmaları başladı.

Adilcevaz MYO Müdürü Murat Çelik'in girişimleri sonucunda Kalkınma Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan ve 400 metrekarelik alana yapılacak olan spor tesisleri 2 milyon liraya mal olacak. Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Murat Çelik, "Meslek yüksekokulumuzda okuyan öğrencilerimizin boş zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri ve sportif aktivitelere katılmalarını sağlamak için kapalı halı saha, eğitim binası, açık futbol sahası ve tribünlerden oluşan bir proje hazırladık. Sayın rektörümüzün de katkılarıyla 2 milyon değerindeki bu projeyi okulumuza kazandırmış olduk. Bu kapsamda çalışmalarımız başladı ve inşallah bu yılın sonunda inşaatı bitirilerek öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır. Aynı zamanda okulumuz bahçesinde dolgu ve çevre düzenlemesi çalışmaları da yapılmaktadır. Bu projenin geçmesinde ve ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru'ya okulum ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Çelik Adilcevaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title