Haberler

Adilcevaz'da MHP Mitingi

Milliyetçi Hareket Partisi, Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde miting düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde miting düzenledi.

30 Mart seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte MHP Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Eyüp Altay, düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. MHP Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Eyüp Altay, "Geçmiş yıllarda yüzlerce Adilcevaz gencine iş sahibi yapma konusunda katkım oldu. Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nda (ADEV) yaptığım başarılı hizmetler ortada. Kimsenin Adilcevaz'ın geleceği ile oynamaya hakkı yoktur. Rant bekleyen, ihale hesabı yapan değil, sizlerin çöpünü toplamaya, yollarınızı yapmaya, yani size hizmetkar olmaya geliyoruz. MHP 45 yıldır şaibesiz, vurgunsuz iradeli bir partidir. 1977 yılında bizim gibi gençlerin gayretiyle MHP Adilcevaz'da seçimi kazandı. Şimdi size söylüyorum, bu seçimi de kazanacağız. Ben bu memleketin hizmetkarı olmaya geldim. Eyüp Altay'ı başkan olarak seçin, büyük şehir kazanan MHP belediyelerinden sizlere destek ve hizmet getireyim. Bu konuda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'den her türlü desteği aldık. 2004 yerel seçimlerinde belediye başkanı olan Selim Arıkbaş'a, 2009 yerel seçimlerinde belediye başkanı olan Adnan Göksoy'a MHP olarak destek verdik ve şimdi vefa borçlarını ödeme sırası onlarda. Biz MHP olarak, bu bize oy verdi vermedi ayrımı yapmayacağız. Hizmeti herkese eşit şekilde götüreceğiz. Adilcevazlıların gücü bana yeter, benden hesap sorabilirsiniz. Kazandığım gün makam kapısını söktüreceğim ve makamım herkese açık olacak. Hepinizden pazar günü yapılacak seçimlerde destek istiyorum" dedi.

Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitinge MHP Bitlis İl Başkanı Metin Taşdemir, il ve ilçe belediye başkan adayları ve partili vatandaşlar katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Eyüp Altay Adilcevaz Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title