Haberler

Adilcevaz'da Bayramlaşma Töreni

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Adilcevaz Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Parkı'nda gerçekleştirilen resmi bayramlaşma törenine katılan Adilcevaz Kaymakam vekili Bülent Tekbıyıkoğlu ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Burada birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine değinen Kaymakam vekili Bülent Tekbıyıkoğlu, "Binlerce yıldır bu coğrafyada kardeşçe birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaktayız. Ülkemiz dünyanın en önemli yerlerinden biridir. Başka ülkelerden yaşamaktan ziyade bu memlekette yaşamanın bir bedeli var. Biz bu memlekette kira vermiyoruz. Bizler bu memleketin bedelini kanımızla, canımızla ödüyoruz. Bu millet memleketini hiçbir zaman sahipsiz bırakmaz. Milletimiz aynı zamanda 15 Temmuz darbe girişimine karşı dik durarak kendi kararını kendisi vermiştir" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, İslam coğrafyasında yaşanan hadiselerden dolayı buruk bir bayram geçirdiklerini ifade ederek, "Son zamanlarda ülkemizde ve İslam coğrafyasında yaşanan acı ve üzücü olaylardan dolayı Kurban Bayramı'nı sevinç yerine yüreğimiz buruk ve üzüntü içerisinde geçirmekteyiz. Rabbimizden temennimiz İslam coğrafyasında ve ülkemizde yaşanan üzücü olayların sona ermesidir. Hepimiz Müslüman'ız ve hepimiz kardeşiz. Barış içinde kardeşçe yaşamak varken coğrafyamızda yaşanan bu üzücü olaylar, bizleri fazlasıyla derinden üzmektedir. Bu cennet vatanda neyi bölüşemiyoruz anlamıyorum. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Boşnağı her türlü imkanlardan faydalanabiliyor. Adilcevaz, Türkiye'nin en huzurlu yerlerinden birisidir. Buradaki huzurun ve kardeşliğin tüm ülkemizde sağlanması arzumuzdur. İnşallah bir an önce ülkemizde ve coğrafyamızda huzur ve barış ortamı sağlanır. Bizlerde bundan böyle bayramlarımızı buruk değil, daha coşkulu biçimde kutlamış oluruz" ifadelerini kullandı.

Program, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nın ziyaret edilmesi ile sona erdi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Necati Gürsoy Adilcevaz Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title