Haberler

Adil Öksüz'ü Yakalamak İçin Yaylada Karakol Kuruldu

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi Acella Yaylası'nda FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri imamı' Adil Öksüz'ü yakalamak için 17 jandarma ve 10 polisin görev yaptığı geçici karakol kuruldu.

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi Acella Yaylası'nda FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri imamı' Adil Öksüz'ü yakalamak için 17 jandarma ve 10 polisin görev yaptığı geçici karakol kuruldu. Adil Öksüz'ü yakalamak için yaylada tüm evler ve ormanlık alanlar didik didik aranıyor.

Darbe girişiminin ardından Akıncı Hava Üssü'nde yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü üyesi Adil Öksüz, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Adil Öksüz, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde bulunan kayınpederi Cevat Yıldırım'ın yanına uğradıktan sonra kayıplara karıştı. Soruşturma kapsamında Cevat Yıldırım tutuklandı. Polis ve jandarma ekipleri, Adil Öksüz'ü yakalamak için ard arda operasyon düzenliyor. Adil Öksüz'ün bin 300 rakımlı Akyazı Acella Yaylası'nda olabileceği şüphesi üzerine aramalar burada ve çevresindeki yaylalarda yoğunlaştı. Yayla evlerinde arama yapan ekipler, burada yaşayanlarla da görüşerek Adil Öksüz'ün fotoğrafını göstererek, görmeleri durumunda kendilerine haber vermelerini istedi.

GEÇİCİ KARAKOL KURULDU

Adil Öksüz'ün yakalamak için Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un talimatı ile Acella Yaylası'nda bir bina geçici karakola çevrildi. Karavanlar getirilerek, binaya elektrik tesisatı çekildi. 24 saat esasına göre çalışılırken, karakolda 17 jandarma ile 10 polis görevlendirildi. Polis ekibinde terörle mücadele ile kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesinde görevli polisler yer aldı. Adil Öksüz ile ilgili gelen her ihbar değerlendirilirken, Acella Yaylası'nda ve çevresindeki yaylalarda da arama yapılıyor. Yayla evleri ve ormanlık alanlarda didik didik aranıyor. Jandarma yaylanın girişinde araçları durdurarak kontrol ediyor. Acella Yaylası'ndan Taraklı İlçesi'ne de ulaşılırken, ihbarlarla hemen hareket ederek bölgelerde arama yapılıyor.

- Sakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Akyazı 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title