Haberler

Adil Gür: AK Parti 30'lara Düşerse İstanbul'u Kaybeder

Güncelleme:

30 Mart yerel seçimleri için öngörüde bulunan iş adamı Ali Gür, "AK Parti Türkiye genelinde 35'lere 30'lara kadar inerse İstanbul'u kaybeder." dedi.

HABERLER.com / DETAY Yerel seçimler öncesi nefesler tutuldu. 30 Mart akşamı sandıklardan çıkacak sonuç herkes tarafından merak ediliyor. Yarışta son viraja girilirken, liderlerin seçim meydanlarında yapmış oldukları konuşmalar siyasette tansiyonu oldukça yükseltti.

30 MART ÖNCESİ SON VİRAJ

Gergin geçen yerel seçim yarışında ünlü anket şirketleri de araştırmalarına hız verdi. AK Parti'nin oylarını düşük gösterdiği için eleştirilen A&G'nin patronu Adil Gür, CNN Türk'te ekrana gelen 'Karşıt Gündem' programında Aslı Aydıntaşbaş'ın konuğu oldu.

AK PARTİ İSTANBUL'U NASIL KAYBEDER?

İstanbul'da Kadir Topbaş ile Mustafa Sarıgül arasındaki yarışa değinen Gür "İstanbul Türkiye'nin en muhafazar şehirlerinden biri. Muhafazakarlıktan kastım dindanrlık anlamında değil. Bu şehre Akdeniz'den Trakya'dan Ege'den kimse gelmiyor. Bu şehre İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'dan insanlar geliyor. Dolayısıyla İstanbul 1989'da Nurettin Sözen'in kazandığı İstanbul değil. Her yıl biraz daha AK Partilileşiyor bu şehir. İstanbul, AK Parti'nin Türkiye geneline oranla 7-8 puan fazla oy aldığı bir şehir. Türkiye genelinde AK Parti 35'lere 30'lara kadar inerse İstanbul'u kaybeder" dedi.

"MUSTAFA SARIGÜL EN DOĞRU ADAY"

Mustafa Sarıgül'ün adaylığına da değinen Adil Gür, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Sarıgül, CHP'nin gösterebileceği en doğru aday. 6-7 ay adaylığı konuşuldu. Kılıçdaroğlu çıkıp araştırma yaptırdım Sarıgül birinci çıkmadı dese de kimse inanmazdı."

 

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Mustafa Sarıgül İstanbul Ak Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (38)

ata celebiatacelebi@windowslive.com:

Oglunu zengin eden BU TAYYIPE INAT OYUMUZU MUSTAFA SARIGULE VERELIM ARKADASLAR

40
33
yanıtYanıtla
okanokansahin01@hotmail.com:

tek çare sarıgül.. inkar eden namertdir

26
23
yanıtYanıtla
PEYGAMBERİMİZ BUYURMUŞcsaridogan@hotmail.com:

Neden mi Tayip?İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet eden dir...!!Hz. MUHAMMED s.a.v

16
20
yanıtYanıtla
BKk.efecan18@hotmail.com:

BUNCA YOLSUZLUGA RAGMEN YAZIKLAR OLSUN

yanıt0
yanıt0
irfan erolfairfieldgranite@aol.com:

HZ Muhammed kul hakki yiyenler icin birsey dememismi?

yanıt0
yanıt0
atiatilladogan@live.nl:

nedenmi Tayip ' biz bu millete efendi olmaya degil hizmetkar olmaya gldik 've icraatlerle ispatladilar

13
22
yanıtYanıtla
türkcsn-polat988@hotmail.com:

suriye politiksı yüzüne akp ye oy vermeceğiz

19
16
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGEMelentra1974@hotmail.com:

BİLGİ ÇAĞINDA YAŞIYORUZ 12 YIL EVVELİKİ TÜRKİYE İLE ŞİMDİKİ TÜRKİYE BİLGİSAYARDAN ARAŞTIR YA 80 YILLIK KARANLIK GÜNLER YADA 2023-2070 Lİ YILLARA AYDINLIK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE BUNLAR AKP İLE OLUR GERİSİ YALANNNNNNN

14
20
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGEelentra1974@hotmail.com:

BİLGİ ÇAĞINDA YAŞIYORUZ 12 YIL EVVELİKİ TÜRKİYE İLE ŞİMDİKİ TÜRKİYE BİLGİSAYARDAN ARAŞTIR YA 80 YILLIK KARANLIK GÜNLER YADA 2023-2070 Lİ YILLARA AYDINLIK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE BUNLAR AKP İLE OLUR GERİSİ YALANNNNNNN

11
22
yanıtYanıtla
REZA BABAREZA_LET@HOTMAIL.COM:

YUZDE 30 OLMASI İÇİN 1 PUAN DAHA ARTIŞ OLMASI LAZIM :))))

25
7
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title