Haberler

Adıgüzel 3 Dilde Öğretmenlerin Gününü Kutladı

Güncelleme:

Tüm Dünyada 24 Kasım günü kutlanan Öğretmenler Günü'nü Diyarbakır'da faaliyet yürüten Adıgüzel Kitap Kırtasiye de unutmadı. ADG Adıgüzel Şirketler Grubu tarafından öğretenlere verilen binlerce karanfillerin üzerine Kürtçe, Türkçe ve İngilizce öğretmenler gününüz kutlu olsun yazıldı.

Diyarbakır Adıgüzel Kitap Kırtasiye, öğretmenleri günlerinde yalnız bırakmadı. ADG. Adıgüzel Şirketler Grubu işletme yetkilisi Mikail Adıgüzel, öğretmenler için binlerce karanfil dağıttı. Öğretmenleri bu günlerinde yalnız bırakmadıklarını belirten ve karanfillerin üzerine Türkçe Öğretmenler Gününüzü Kutlarız, Kürtçe Mamosteya Piroz Be, İngilizce'de Happy Teachers'day yazıldığını ifade eden Adıgüzel, "Çocuklarımızı geleceğe güvenle hazırlayan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Öğretmenlerimizin fedakârca çalışmaları sonucu geleceğe güvenle bakabiliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

serhat:

yalan tüm dünyada 5 ekimde kutlanıyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title