Haberler

adidas'ın ikonik kramponuna modern bir dokunuş

Güncelleme:

Franz Beckenbauer ve Franco Baresi gibi futbolun en önemli oyuncuları tarafından giyilen COPA Mundial, 1982 yılında piyasaya çıkışının ardından futbolun en büyük sahnelerinde yer aldı.

adidas, sınırlı sayıda satışa sunulan, özel kramponlardan oluşan Limited Collection'ın en son ürünü COPA SL'i tanıttı. Futbolun en ünlü, ikonik kramponunun 21.Yüzyıl'a uyarlanarak tasarlandığı COPA SL, adidas'ın yenilikçiliğini ve yaratıcı ruhunu ortaya koyuyor.

COPA Mundial, 80'li ve 90'lı yıllarda Avrupa Kupalarından Dünya Kupalarına kadar pek çok turnuvada dünyanın en büyük oyuncularının seçtiği krampon oldu.

COPA SL, COPA Mundial'i oluşturan tasarım özelliklerini koruyarak yalın hale getirildi. Siyah deri, beyaz dil ve üç beyaz bant daha modern bir görünüm kazandırırken orijinal modeli de hatırlatıyor.

Tasarım Başkan Yardımcısı Sam Handy kramponunun yaratılması hakkında konuşurken şunları söyledi: "Klasik bir kramponu yeniden oluştururken COPA Mundial öne çıkan bir seçenek oldu. Bu klasik ikonun yeniden geliştirilmesi gerçek bir futbol ikonuna modern bir görünüm kazandırmamıza olanak sağlayan bir proje oldu. Mundial ile gurur duyuyoruz ama ona yeni bir dokunuşta bulunmak da istedik. Bunu da COPA SL ile başardığımızı gururla söyleyebilirim."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title