Haberler

Adem ve Hem Kursiyerlerinin Ürünleri Sergilendi

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Aile Destek Merkezi ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin ürünleri sergilendi.

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Aile Destek Merkezi ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin ürünleri sergilendi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çok amaçlı salonda düzenlenen serginin açılışına Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Kulp İlçe Jandarma Komutanı Orhan Yurdakul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Yener, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamdusena Tel, kursiyerler ve öğreticiler katıldı. Burada konuşan Kaymakam Maraşlı, bu tür etkinliklerin daha iyi bir şekilde geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Kaymakam Maraşlı, "Aile Destek Merkezi'mizin, ilçemizdeki ikinci döneminde bu sene Halk Eğitim Merkezimizle beraber ortaklaşa yaptığımız projelerde toplamda 17 adet kursumuz bulunmaktadır. Onların sene sonu etkinliklerinde bulunuyoruz, inşallah İkinci dönemde Eylül ayında başlayacaklar. Toplamda 450 civarında kursiyerimiz katıldı kurslara. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Halk Eğitim Müdürü Hamdusena Tel ise, "Eğitirken üretim yapan, üretim yaparken iş gücünü ekonomik katkı olarak aile bütçesine aktaran kişiler yetiştirmek, bunları toplumun değişik hizmet ve üretim sektörlerinde değerlendirmek halk eğitimin başta gelen amaçları arasındadır. Kulp ilçesinde bizde bu projeleri geliştirmek için çaba sarf etmekteyiz. Bu sergide ciddi bir emek var. Eğitim alan kursiyerlerimiz sayesinde bu sanatlar devam ediyor. El emeği göz nuru eserlerin sergilendiği bu salondaki eserleri İlçemize kazandırdık. Sergi'e katılan kursiyer ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu hizmetler büyüyerek devam eder" diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılar sergide bulunan ürünleri inceledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Maraşlı Diyarbakır Kulp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title