Haberler

Adele'in Koruması Fenomen Oldu

Güncelleme:

Son albümüyle rekor kıran Adele, yeni korumasıyla da çok konuşuluyor. Bir dönem Lady Gaga'yı da koruyan Peter Van der Veen, yakışıklılığıyla sosyal medyada fenomen oldu.

'25' isimli son albümüyle fırtına gibi esen İngiliz şarkıcı Adele, yalnızca Amerika'da bir haftada 3.38 milyon albüm satarak rekor kırdı.

Son günlerde TV programlarında, radyolarda ve sosyal medyada en çok adından bahsedilen isim olan Adele, gittiği her yerde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

2005'TE 'MR. EUROPE' SEÇİLMİŞ

Bu nedenle güvenlik önlemlerini artıran ünlü şarkıcı, yeni bir koruma görevlisi tuttu.

Peter Van der Veen isimli Hollandalı bodyguard, yakışıklılığıyla ünlü şarkıcının hayranlarının ilgisini çekti.

"ORTALIĞI ATEŞE VERECEK KADAR ÇEKİCİ"

Eski bir vücut geliştirmeci olan ve 2005 yılında Mr. Europe seçilen Van der Veen için Twitter'da pek çok yorum yapıldı.

"Güzel bir şey görmek istiyorsanız, Google'a 'Adele'in koruması' yazıp bakın", "Merhaba Adele'in koruması, ben buradayım!", "Adele'in bodyguard'ı ortalığı ateşe verecek kadar çekici" şeklindeki tweet'ler dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Lady Gaga Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (44)

SERENAY:

Lan ben bu adamın kölesi olurummm çok tatlııı

13
15
yanıtYanıtla
boran arslan:

la deli gari turkleri nicin ab ye neden almiyolar hadil bil baalim bilemen cunku turk erkekleri o isi cok seviyo onun icin almiyolar sen kendi ulkendekilerin giymetini bil bence onlar seni doyuramaz guzum yakisikliligi birak adam hadi gaysa ne yapacan

yanıt2
yanıt0
SERENAY:

I M NOT TAKING

yanıt0
yanıt1
SERENAY:

AYY NE KÖLESİ OLUCAM ONU ÇOK TATLIII BULDUĞUMU BELİRTMEK İÇİN YAZDIM BAY HAKPEREST

yanıt1
yanıt1
SERENAY:

Türkiyedekilerin tırnağı eder mi derken şaka yaptın heralde

yanıt1
yanıt1
ŞEVVAL:

ee yanlış anladın o zaman

yanıt0
yanıt0
Mr NoMobil-IOS:

Tuğçe Kazaz bunu görse yine din değiştirir

25
1
yanıtYanıtla
BUKET:

AHHH SADECE SARILMAK İSTİYOMMM BU ADAMAA

19
3
yanıtYanıtla
...:

ya arkadaslar bunlar bayan degil bu pislikler kiz adi almis pkklilar

yanıt0
yanıt0
AHHH AHHHH:

bu erkekse bizim ülkedeki abuzer kadayıflar ne?

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title