Haberler

Add Uğur Mumcu'yu Andı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Fatsa Şubesi tarafından Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’yu anma programı yapıldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Fatsa Şubesi tarafından Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu'yu anma programı yapıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Fatsa Şube binasında düzenlenen anma etkinliğine ADD üyeleri katıldı. Programda bir konuşma yapan ADD Fatsa Şube Başkanı Kemal Erken, "Çok değerli Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu'nun 22. ölüm yıl dönümünde sadece onu anmıyoruz. Onun şahsında Muammer Aksoy, Bahriye Üçok, Ahmet Taner Kışlalı, Necip Hablemitoğlu ve daha nice adını sayamadığımız demokrasi şehitlerimizi, başta Ord. Prof. Dr. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu olmak üzere derneğimizin kurucularını, Ali Gaffar Okkan gibi değerli bir emniyet mensubumuzu da anıyoruz. O nedenle 24-31 Ocak haftasına Adalet ve Demokrasi Haftası diyoruz" dedi.

Başkan Kemal Erken'in konuşmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ADD Fatsa Başkan Yardımcısı Avukat Nur Hilal Gündüz gerçekleştirdi. Program konuşmaların ardından sona erdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Mumcu Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title