Haberler

Aday Öğretmenlerden Suriyeli Sığınmacılara Ziyaret

Kilis'te göreve yeni başlayan 210 öğretmen, Suriyeli sığınmacıların kaldığı Elbeyli Konaklama Tesisleri'ni ziyaret etti.

Kilis'te göreve yeni başlayan 210 öğretmen, Suriyeli sığınmacıların kaldığı Elbeyli Konaklama Tesisleri'ni ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen "Yeni Atanan Öğretmenlere Uyum Eğitimi Programı" kapsamında Vali Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret eden öğretmenler, daha sonra Elbeyli Konaklama Tesisleri'nde barınan Suriyeli öğrencilerle bir araya geldi.

Kampın girişinde Suriyeli misafirlerin kurduğu müzik grubu tarafından Türkçe, İngilizce ve Arapça şarkılarla karşılanan aday öğretmenler, Kamp Müdürü Hamit Maraşlıoğlu'ndan eğitim öğretim faaliyetleri ve sosyal aktiviteler hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, konteyner Kent Eğitim Koordinatörü Metin Yıldız ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli Eğitim Uzmanı Mustafa Taşpınar'da hazır bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Süleyman Tapsız Elbeyli Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title