Haberler

Aday Memurlar Yemin Etti

Edirne’de, 8 yeni dönem memur Türk bayrağına el basarak yemin etti.

Edirne'de, 8 yeni dönem memur Türk bayrağına el basarak yemin etti.

Edirne Valiliği toplantı salonunda Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç ve İl Yazı İşleri Müdürü Sadiye Kızılay başkanlığında gerçekleştirilen yemin töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Türk bayrağına el basan Hatice Güler, İsa Kafadar, Duygu Süs, Veysel İşçi, Hazat Temel, Kübra Nur Yıldız, Burcu Yapıcı, Tarık Arıcak memurluk asaletlerini alarak resmen memur oldu. İl Yazı İşleri Müdürü Sadiye Kızılay tarafından yeminin okunması ve aday memurların tekrar etmesinin ardından yemin töreni son buldu.

Törende konuşan Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, "Öncelikle memuriyetlerinizin hayırlı olmasını temenni ederim. Ülkemizin neresinde olursak olalım hangi birimde çalışırsak çalışalım asla yılmadan ve sıkılmadan görevimizi en iyi şekilde idrak etmemiz gerekmektedir. Bu görev bilinciyle hareket etmeniz halinde daha başarılı ve disiplinli olacağınıza olan inancım tamdır. Hepinizi tekrar tebrik eder, başarılarınızın daimi olmasını dilerim" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyazıt Tanç Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title