Haberler

Aday Adaylarından Örnek Davranış

AK Parti Kilis Milletvekili Aday Adayları Mehmet Merkepcioğlu ile Recep Yıldız seçim çalışmalarını beraber sürdürüyor.

AK Parti Kilis Milletvekili Aday Adayları Mehmet Merkepcioğlu ile Recep Yıldız seçim çalışmalarını beraber sürdürüyor.

Milletvekilliği için görevlerinden istifa eden İHH Kilis Şubesi Başkanı Mehmet Merkepcioğlu ile Diyanet Sen Kilis İl Temsilcisi Recep Yıldız, sabah basın mensuplarıyla birlikte kelle paça içtiler.

Daha sonra bir kahveyi ziyaret eden Merkepcioğlu ile Yıldız, 40 yıldır okul sıralarından itibaren arkadaş olduklarını ifade ederek, "Biz belki Türkiye'de bir ilk olarak iki kadim dost seçim çalışmalarını beraber yürütüyoruz. Ayrımız gayrımız yok. Bugün de Kilis halkı gibi doğal davranıyoruz. Günlük yaşantımızda ne yapıyorsak aday olduğumuz zamanda aynısını yapıyoruz. Eğer Kilisli hemşerilerimiz sabah kelle paça içiyorsa biz de içiyoruz. Sabahları ciğer dürümü yiyorsa biz de yiyoruz. Eğer biz böyle davranmaz isek şu zamana kadar yaptıklarımızın bir anlamı kalmaz. Bir şehirde vatandaş motosiklete biniyorsa, milletvekili de motosiklete binebilmelidir. Asil olan milletimiz neyse onların vekili de öyle olmak zorundadır. Gerek Recep Yıldız, gerekse Mehmet Merkepcioğlu'nu bu memlekette herkes bilir ve tanır. Dün ne yaptıysak bugün de aynısını yaparız. Yarın da aynısını yaparız. Biz doğallıktan yanayız. 50 yıldır bu şehrin bütün sıkıntılarını problemlerini gördük. İşte gerçek halkın problemlerini sorunlarını onlar gibi yaşarsanız çözersiniz. Rabbim bize milletvekilliği adaylığını nasip eder kazanırsak, hayatımızda hiç bir değişiklik olmadığını herkes görecektir. Makam ve mevkiler geçicidir. Biz bu şehirde doğduk, büyüdük, öldüğümüz zamanda bu şehre gömüleceğiz."

Merkepcioğlu ile Yıldız daha öncede beraber AK Parti İl Başkanlığı'na gelerek aynı anda birlikte aday adaylığı başvurusu yapmışlardı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Yıldız Diyanet Sen Ak Parti Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title