Haberler

İbrahim Tatlıses Seçimlerde Aday Gösterilmedi

Güncelleme:

AK Parti'den milletvekili aday adayı olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses seçimlerde aday gösterilmedi.

7 Haziran genel seçimlerinde memleketi Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili aday adayı olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses aday gösterilmedi.

ADAY GÖSTERİLMEDİ

AK Parti'de 7 Haziran'da gerçekleşecek olan genel seçimlerde milletvekili aday listeleri açıklandı. AK Parti'den aday adayı olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ise açıklanan milletvekili aday listesinde yer almadı. Tedavi için ABD'de bulunan İbrahim Tatlıses, 9 Mart'ta kritik bir beyin ameliyatı geçirmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İbrahim Tatlıses Şanlıurfa Ak Parti Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (164)

ÉRKÂÂÂNNNmobilWeb@haberler.com:

İyi oldu. İbo HDP varken AKP neyine baksana yarın ölürsün gözü ile bakmışlar sana. Yazık. Sanki kimse ölmeyecek...

122
8
yanıtYanıtla
AdamMobil-IOS:

Demirtaş gibi bir adam dururken sen git AKP'ye yaranmaya çalış hemde bir Doğulu olarak bak ne oldu ibo yazık oldu

109
11
yanıtYanıtla
MUSA/HDP:

YİNE SÖYLÜYORUM. KİMSE BABASININ HAYRINA HDP YE OY VERMESİN. KÜRT KARDEŞLERİM DE TÜRK KARDEŞLERİMDEN OY İSTEMESİN. BİZ OY DİLENCİSİ DEĞİLİZ. HDP BARAJI AŞAMAZSA REJİM DEĞİŞİR BAŞKANLIK OLUR YA DA DİKTATÖTÜRLÜK. SEÇİM ONLARIN. YOK BEN TÜRKÜM OY VERMEM GÜNAHIMI VERMEM DİYORLAR. VERMEZSEN VERME DOSTUM. SONUÇLARINA KATLANIRSIN BU KADAR BASİT.

59
25
yanıtYanıtla
Dersimli CHE:

fazla yalayamadın ibo can bak ugur ışılak ne güzel yalıyor. . .

70
9
yanıtYanıtla
ErdalmobilWeb@haberler.com:

İbo erkek olsa HDP ye kendi halkını destekler

47
17
yanıtYanıtla
usaklımobilWeb@haberler.com:

Bis pkkli ibo kürtsun git kurtlere aday ol akp den sana yer yokkk

36
27
yanıtYanıtla
kürt-ypg:

ayağında kundura kafasında zunduraaaaa

17
45
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.com:

Catlasanizda patlasanizda akp en az bi 30 yil daha iktidar. Bence catliyacaginiza kendinizi alistirsaniz iyi olacak

7
46
yanıtYanıtla
TurkkanMobil-IOS:

Akp için büyük kayıp. İyi bir yalaka olurdu. Neyse bi dahaki sefere kıro

44
7
yanıtYanıtla
mahir:

vahh vahh vahhhhhhhhh. Canım ülkem çok büyük bir değeri kullanamadı. şimdi ne olacak kim negriii negriii deyip ağlayacak.

42
7
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title