Haberler

Aday Adayı Oğurlu Dur Durak Bilmiyor

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, durak durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, durak durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Programları kapsamında Aydın'ın Didim İlçesinde temaslarda bulunan Oğurlu, semt pazarını ziyaret edip, vatandaşlara Türkiye'nin ve Aydın'ın Aydınlık geleceği için Ak Parti'yi anlattı.

Türkiye'nin AK Parti iktidarı öncesi durumu ile bugünkü ulaştığı seviyenin unutulmaması gerektiğini ve 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi için 7 Haziran seçimlerinin öneminin büyük olduğunu belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Oğurlu, halkın Ak Parti'ye duyduğu güveni 7 Haziran'da bir kez daha sandığa yansıtacağına inandığını söyledi. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için tarihi bir dönüşümün en önemli adımı olacağını ifade eden Oğurlu "2023 hedefine koşarken, AK Parti kadroları bu hedefe ulaşma yolundaki stratejilerin tamamının hazırlamış durumdadır. Halkımız da bu hazırlığın ve etkileşimin farkındadır. Bu birlikteliğin, Yeni Türkiye sloganıyla sandığa taşınacağı bu seçimde halkımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

Aydın halkının içi boş, temelsiz vaatlere ilgi göstermeyeceğine inandığını kaydeden Doç. Dr. Oğurlu, "Şimdiden insanlarımız dinliyor, onların fikirlerine değer verdiğimizi gösteriyoruz. AK Parti'nin bu felsefesi ve bakış açısı üzerindeki desteğin giderek artmasının en büyük sebebi halkımızın inancıdır. Samimi, içten, yapmacık olmayan, esnek ve hoşgörülü yaklaşım vatandaşlarımızla aramızdaki bağı daha güçlendiriyor" dedi.

Didim ziyareti kapsamında AK parti İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret eden Oğurlu, Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü,İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, Didim İlçe teşkilat işleri sorumlusu Sebahattin Akkuş, Ak Parti Didim Meclis Üyesi Seda Sarıbaş ile bir araya geldi. Oğurlu, Ak Parti'nin çıtasını yükseltmek için emek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Oğurlu Ak Parti Didim Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title