Haberler

Adatıp Hastanesine İki Yeni Doktor

Ortopedi Uzmanları Operatör Doktor Cabbar Yılmaz ve Operatör Doktor Ozan Akca Özel Adatıp Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı.

Ortopedi Uzmanları Operatör Doktor Cabbar Yılmaz ve Operatör Doktor Ozan Akca Özel Adatıp Hastanesi'nde hizmet vermeye başladı.

Sakarya'nın ve Doğu Marmara'nın ilk özel hastanesi Adatıp, Sakaryalı iş adamı Orhan Kocabıyık tarafından, Haziran ayında satın alınmasının ardından değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. Özel Adatıp Hastanesi kadrosuna en son iki ortopedi uzmanı, Operatör Doktor Cabbar Yılmaz ve Operatör Doktor Ozan Akca'yı da kattı. Operatör Doktor Enis Yıldırım'la birlikte üç doktordan oluşan ekip, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nde hizmet veriyor. Özel Adatıp Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nde eklem içi enjeksiyon ve PRP uygulamaları, tüm kırık ve çıkıkların tedavisi, spor yaralanmaları ve spor cerrahisi, çocuk ortopedisi, tüm eklem protez uygulamaları (diz, kalça, el ve ayak bileği vb.), kemik erimesi ve kireçlenme tedavileri, artroskopik eklem cerrahisi ve benzeri tüm işlemler yapılmaktadır. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmara Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title