Haberler

Adapazarı Belediyesi Yol Açma Çalışmalarını Sürdürüyor

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte yol açma çalışmalarına başladı.

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte yol açma çalışmalarına başladı.

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, imar uygulamaları tamamlanmış yerler ve vatandaş talepleri doğrultusunda yol açma çalışmalarına başlandığını kaydetti. Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün önceki yıllarda da birçok çıkmaz sokağı halkın hizmetine açtığını ifade eden Başkan Yardımcısı Özüm, "İmar uygulamaları tamamlanmış ve ihtiyaç görülen gerekli yerlerde yol açma çalışmaları yapıyoruz. Bununla birlikte vatandaştan gelen talepler de değerlendirilerek çıkmaz sokakları vatandaşın hizmetine açıyoruz. Yol açma ekiplerimiz şu anda, Güneşler'de 3 sokakta, Tuzla ve Yağcılar mahallelerinde de 2 sokakta çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl yaklaşık 150 sokakta yol açma çalışması yapılacak. Açılan yeni yollarımızla birlikte, mahallerde ulaşım da rahatlayarak vatandaşa büyük kolaylık sağlayacak" dedi.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü bu yıl gelen taleplerle birlikte yaklaşık 150 sokakta yol açma çalışması yapacak. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adapazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title