Haberler

Adanaspor - Tekden Denizlispor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 27. haftasında Adanaspor'u 3-1 yenen Tekden Denizlispor'da teknik direktörü Özcan Bizati, deplasmandan 3 puanı 3 golle almanın güzel olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, sözlerine Adanaspor'u tebrik ederek başladı. Adanaspor'un maça iyi başladığını kaydeden deneyimli hoca, "Güzel bir oyun oynadılar. İlk yarıda bizden fazlasıyla skor yapabilecek bir oyundu. İlk yarı şans bizden yanaydı. İkinci yarı oyuna biraz daha ağırlığımızı koyarak deplasmanda oynamamız gereken asıl oyunu uygulamaya başladık. Burada skor şansı biraz daha bize döndü ve onları iyi değerlendirdik. Deplasmandan 3 puanla ve 3 golle dönmek, şuan itibariyle rakibiniz olan bir takıma karşı inanılmaz bir avantaj sağladı bizim için. Ama arkadaşlarımın da dediği gibi bundan sonra 10 tane final maçı oynayacağız. Bizim için sevinç soyunma odasında kaldı. Şuandan itibaren Mersin maçını düşünmeye başladık" dedi.

Tekden Denizlisporlu oyuncu Ömer Kandemir de maçın önemine dikkat çekerek, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Geçen maçın galibiyeti bu maçla birlikte daha da önemli oldu. Birkaç haftadır çok iyi oynuyoruz. Bu oyunu galibiyetle de süslendirdiğimiz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

ADANASPOR CEPHESİ

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Tekden Denizlispor'u yenerek 3 gün önce alınan Fetiyespor galibiyetini taçlandırmak istediklerini kaydederek, "3'te 3 yapıp bu sezonun en güzel morallerinden ve puanlarından bir dizi yakalamış olacaktık. Ama yediğimiz ilk gole kadar Denizlispor takımının kalemizde atağı yok. Biz maalesef 34. dakikada yediğimiz golden sonra biraz telaş yaptık. Özellikle golü yediğimiz dakikaya kadar inanılmaz gol pozisyonlarımız vardı. Değerlendiremedik. Bugün kazansaydık bizim adımıza keyifli ve iyi olacaktı. Çok önemli bir 3 puanı kaybettik. Keşke kaybetmeseydik. Ama bazen futbolda bunlar var. Bizim Fetiyespor'a yaptığımızı bugün Denizlispor bize yaptı" diye konuştu.

Adanaspor'un genç oyuncusu Mehmet Sak ise maça iyi başladıklarını belirterek, "Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirseydik her şey çok daha farklı olabilirdi. Ama hiç beklemediğimiz bir anda beklemediğimiz bir gol yedik. Maçın kırılma noktası verilmeyen penaltımızdı. Ama maalesef bunları yaşıyoruz. Artık önümüzdeki Adana Demirspor maçına bakacağız. Bu maçla tekrar çıkış yakalayıp iyi yerlere gelmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özcan Bizati Denizlispor Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title