Haberler

Adanaspor Taze Kan Arıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, transferlerin sürdüğünü belirterek, formasının terini son damlasına kadar akıtacak oyuncuların peşinde olduklarını söyledi.

Beraberinde genç futbolcu Mustafa Samican Keskin'le 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda bulunan basın odasında gazetecilerle bir araya gelen Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, "Hata yapma lüksümüz yok" dedi.

İlk haftaların zor olduğunu ve her türlü sürprizin yaşanabileceğini anlatan Arın, bu hafta sonu karşılaşacakları Göztepe müsabakasının önemli olduğunu kaydetti.

"AÇ OYUNCULAR ARIYORUZ"

Adanaspor'un direnç bakımından herkesten önde olduğunu vurgulayan Eyüp Arın, "Transfer bu ayın sonuna kadar devam ediyor. Alabileceklerimizi almaya çalışacağız. Görüntü olarak genç gibi görünüyoruz ama ligde önemli oyuncularımız var. Onları iyi harmanladığımızda bu süreçte sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Çok deneyimli lig oyuncuları var ama fiyatlar çok astronomik. Onlar bizim seviyemize inmedikçe çok zor. Bu ekonomik şartları şu an kulübün kaldırması mümkün değil. O dengeleri bozmamız mümkün değil. Bize uyacak, savaşacak, formasını terini son damlasına kadar akıtacak oyuncular peşindeyiz. Biz aç oyuncular arıyoruz. Aç oyuncularla daha çok iş yapacağımıza güveniyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eyüp Arın Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title