Haberler

Adanaspor, Murat Yılmaz'ı Transfer Etti

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nden gurbetçi futbolcu Murat Yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nden gurbetçi futbolcu Murat Yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül ile görüştükten sonra sözleşmeyi imzalayan 26 yaşındaki Murat Yılmaz, akşam yapılan antrenmanın son bölümüne yetişti. Bir süre çalışmayı izleyen Yılmaz, daha sonra akşam yemeğinde takım arkadaşları ile tanıştı.

Murat Yılmaz, Adanaspor'u hedefe ulaştırma adına takım olarak her şeyi yapacaklarını söyledi. Turuncu-beyazlı takımı uzun zamandan beri takip ettiğini ve maçlarını izlediğini söyleyen Murat, "Fevzi Özkan ile geçen sezon İstanbul Başakşehirspor'da oynarken zaman zaman Adanaspor ile ilgili konuşuyorduk. Televizyondan izlediğim maçlarda önemli bir seyirci potansiyeli gördüm. Böyle önemli taraftarın huzurunda oynamak heyecan verici olmalı. Başkanıma ve hocama bir kez daha teşekkür ediyorum. Vakit geçirmeden takıma katılarak antrenmanlara başlayacağım. Camiaya hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bu arada, dün akşam yapılan çalışmanın son bölümünde teknik direktör Levent Eriş 20 dakika çift kale maç oynattı. Mehmet Sak dışında tüm futbolcular maçta yer alırken, kadroda bulunan isimler ilk kez topla buluştular. Levent Eriş oyuncularına ikili mücadeleye girmemeleri konusunda uyarılarda bulunurken, gol atmak yerine futbolcularının daha çok pas yapmalarını ve kendilerini fazla zorlamamalarını istedi. Hafif sakatlığı bulunan Mehmet Sak'ın kontrol amacı ile dinlendirildiği ve bugün yapılan çalışmada yer alacağı açıklandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bayram Akgül Murat Yılmaz Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title