Haberler

Adanaspor, Adana Demirspor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Adana Demirspor'la oynayacakları maça hazırlandıklarını belirten Adanaspor Teknik Direktörü Eriş, "İnşallah, herkesin zevk alacağı, olaysız bir müsabaka olur." dedi.

Ptt 1'inci Ligi'nde pazar günü Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Adana Demirspor'la oynayacakları derbi maçının hazırlandıklarını belirten Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş, "İnşallah, herkesin zevk alacağı, olaysız bir müsabaka olur" dedi.

Adanaspor- Adana Demirspor maçının Adana'da yıllardır süre gelen müthiş bir derbi olduğunu hatırlatan Levent Eriş, müsabakayı kazanmak ve sıralamadaki yerlerini değiştirmek istediklyerini vurgularken şöyle devam etti:

"Ligimize renk veren, heyecan katan ve tüm Türkiye'nin dikkatini Adana'ya çekecek bir derbi. Bu müsabakanın kazanılmasının bize getireceği çok ciddi bir maneviyatı olacaktır. İnşallah sağlıklı, güzel, herkesin zevk alacağı, olaysız, kimsenin burnunun dahi kanamayacağı bir müsabaka olur. Bugüne kadar oynanan maçlarda ciddi olaylar yaşanmaması da bu işin güzel tarafı. Bir ailede hem Adanasporlu hem de Adana Demirsporlu olduğu güzel bir rekabete sahne olacaktır. Aynı güzellikte başlayıp aynı güzellikte bitmesi en büyük dileğimiz."

ÇAKIR: "ADANA'YA YAKIŞIR BİR DERBİ BEKLİYORUZ"

İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısına başkanlık yapan Adana Vali Yardımcısı Çakır, Adanaspor-Demirspor derbisinin kentte yakışır şekilde geçmesi için gerekli önlemlerin alınacağını söyledi. Çakır, şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizde büyük ilgi gören futbolda yenmek kadar yenilmekte var. Adana'da yaşayan herkesin hedefi her iki takımında özlenen Süper Lig'e yükselmesi olmalıdır. Herkesin gözünün Adana'da çevrileceği maçın olaysız bir şekilde geçmesini beklemekteyiz."

UZEL: TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAKTI

Adanaspor Basın Sözcüsü Murat Uzel, "Tribünleri kardeş takımımızla paylaşma isteğimiz İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda kabul görmedi" dedi. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynayacak derbi maçında tribünleri Adana Demirspor ile paylaşarak Türkiye'ye örnek olmak istediklerini de ifade eden Uzel, şöyle konuştu:

"Yıllar sonra 2 takım taraftarı tribünleri eşit paylaşarak güzel bir derbi izleyecekti. Ev sahibi takım olarak teklifimizi yaptık. Demirspor tarafı mutlu oldu ve teşekkür etti. Ancak, güvenlik nedeniyle teklifimiz kabul edilmedi. Bu uygulama ile Türkiye'ye örnek olacaktık. Karara saygılıyız."

İl Güvenlik Kurulu'nun kararına göre stada 2200 Adana Demirspor taraftarı girebilecek. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Adanaspor Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title