Haberler

Adanaspor'da Hazırlıklar Sürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, hazırlıklarını Bolu Termal Otelde sürdürüyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, hazırlıklarını Bolu Termal Otelde sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Eriş, taktik çift kale maçta sık sık oyunu durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.

Deneyimli teknik adam, sürekli olarak futbolcularına yapması gerekenleri anlatırken özellikle savunmada oyuncularının risk almamasını istedi. Orta alan oyuncularına sabırla pas yapmaları gerektiğini belirten Eriş, forvette yer alan isimlerinde gol pozisyonlarında dikkatli olmalarını isteyerek, pres yapmaları konusunda direktifler verdi.

KARMİL AÇIK KAPATACAK

Trabzonspor'dan transfer edilen Abdullah Karmil, takımdan ayrı çalışmalar yapıyor. Bir süre daha kondisyon çalışmaları yapacak olan başarılı oyuncu antrenman eksiğini gidermesinin ardından takıma katılacak.

MEHMET SAK: "YARIŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ"

Geçen sezon devre arası Bucaspor'dan transfer edilen Mehmet Sak, 1. haftadan itibaren şampiyonluk yarışının içinde olmak istediklerini söyledi. Şanssız bir sakatlık yaşadığını belirten Sak, "Geçen sezonun sonlarına doğru çok ciddi bir sakatlık geçirdim. Çatalan Kampında yeniden ağrılarım arttı. Şimdi daha iyi durumdayım. Ekstra çalışmalar yaparak açık kapatıyorum. Bir an önce eski durumuma gelip takımıma faydalı olmak istiyorum. Aramıza katılan yeni isimlerle iyi bir takım olduk. İnşallah bu uyum lige yansır" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Sak Adanaspor Termal Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title