Haberler

Adanaspor'da Hazırlıklar Son Aşamaya Geldi

PTT 1. Lig’in 33. haftasında pazar günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Adanasor’da hazırlıklarda sona gelindi.

PTT 1. Lig'in 33. haftasında pazar günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Adanasor'da hazırlıklarda sona gelindi.

Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde dar alanda maç yapan turuncu-beyazlılar, yaklaşık bir saat süren antrenmanı kültür-fizik hareketleriyle tamamladı.

Adanaspor yarın yapacağı antrenmanın ardından havayolu ile Ankara'ya, buradan da karayolu ile karşılaşmanın oynanacağı Karabük şehrine hareket ederek, konaklayacağı otelde maç saatini beklemeye başlayacak.

Adanaspor'un deneyimli kaptanı Merthan Açıl, liderliği garantilemelerine karşın yine aynı ciddiyetle oynayacaklarını ifade ederek, "Hafta başından bu yana hazırlıklarımızı iyi bir şekilde sürdürdük. Artık ligin son iki haftasındayız. Kardemir Karabükspor ligin iddialı ve kaliteli takımlarından bir tanesi. PTT 1. Lig'i lider olarak bitirmiş olabiliriz. Ancak biz geçmiş maçlarda olduğu gibi kalan maçlarımıza da aynı ciddiyetle çıkacağız umarım iyi bir skorla Adana'ya döneriz" ifadelerini kullandı.

Adanaspor'un gerçekleştirdiği son antrenmanı takip eden taraftarlar arasında Almanya'da yaşayan ve koyu bir Adanaspor taraftarı olan Yıldıray Reyhanioğlu, yanında getirdiği Alman çikolatalarını futbolcu ve teknik ekibe hediye etti. Yıldıray Reyhanioğlu önderliğinde tesislere gelen taraftarlardan İlhan Alasırt ise mahkumların kendi elleriyle yaptığı gül desenli hediyeyi çikolataların yanlarında hediye etti. Kardemir Karabükspor deplasmanı öncesi camiaya başarı dileyen taraftarlar, Adanaspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamza Akgül ile de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osman Yereşen Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title