Haberler

Adanaspor'da Altınordu Provası

Adanaspor, pazar günü saat 15.00'da sahasında Altınordu ile oynayacağı müsabakanın provasını Gençlik Stadı'nda yağmur altında yaptı.

Adanaspor, pazar günü saat 15.00'da sahasında Altınordu ile oynayacağı müsabakanın provasını Gençlik Stadı'nda yağmur altında yaptı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda teknik direktör Levent Eriş, takımını 2 grup halinde çalıştırdı. Orta saha ve forvet oyuncuları uzaktan şut ile kenardan yapılan ortalara gol vuruşları, savunma oyuncuları da ceza alanına gelen yüksek topları uzaklaştırma çalışmaları yaptı.

MURAT YILMAZ ÇALIŞMADA YER ALMADI

Perşembe günü yapılan antrenmanda adalesinde ağrı hisseden Murat Yılmaz, bugünkü antrenmanı sahanıns kenarında izledi. Sağlık ekibi Murat Yılmaz'ın tedavisini devam ettirirken Merthan, Mehmet Sak ve Cem Özdemir antrenmanı düz koşu ile tamamladılar.

SABİT HAKAN TAKIMA KATILDI

U-18 milli takımında başarıyla forma giyen ve ilk maçta 3 gol atan Sabit Hakan Yılmaz, bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı.Teknik direktör Eriş ve futbolcularda başarısından dolayı Sabit Hakan'ı tebrik ettiler. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Yılmaz Altınordu Adanaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title