Haberler

Adanaspor, Antrenmanını Yağmur Altına Gerçekleştirdi

PTT 1. Lig'in 20. haftasında evinde Gaziantep Belediyespor'u ağırlayacak olan Adanaspor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Hafta başından bu yana yoğun yağış nedeni ile antrenman yapmakta zorlanan turuncu-beyazlı takım, bugün Osman Yereşen Tesisleri'nde yağmur altında çalıştı. Sakatlığı nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Cem Özdemir'in yarın itibarı ile çalışmalar katılacağı beklenirken, Mehmet Boztepe ise kondisyon salonunda çalıştı. Kırmızı kart cezalısı Yiğitcan ise bu hafta forma giyemeyecek.

Teknik direktör Güvenç Kurtar, Ordu deplasmanından 3 puanla dönmek istemelerine rağmen hakemin kötü yönetimi sonrası 1 puan aldıklarını söyledi. Pazartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edeceklerini belirten Kurtar, "Son derece kaliteli bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Kendi evimizde mutlaka kazanıp Manisa deplasmanına umutlu gitmek istiyoruz. Maçın Pazartesi günü olmasına rağmen taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacağını düşünüyorum" dedi.

Öte yandan, Pazartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan Adanaspor - Gaziantep Belediyespor maçının bilet fiyatları açıklandı. Buna göre kale arkası 5 TL, maraton 12,5 TL, kapalı alt 15 TL, kapalı üst 20 TL'den satışa sunulacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osman Yereşen Cem Özdemir Adanaspor Boztepe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title