Haberler

Adanaspor Altyapısına Güveniyor

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, kısıtlı imkanlara rağmen altyapının başarılı olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, kısıtlı imkanlara rağmen altyapının başarılı olduğunu söyledi.

Eriş, yaptığı açıklamada Samican, Uğur, Alper, İrfancan, Atakan, Berk ve Ömercan gibi oyuncuların altyapıdan geldiğine dikkat çekerek, "Eyüp Arın ve ekibini kutluyorum. Antrenman yapacak saha dahi bulamazken böyle oyuncuların çıkması işlerini ne kadar iyi yaptıklarını gösterir. Geçen sezon Samican'ın yakaladığı başarı ortada. Ömercan ve Uğur da bazı maçlarda sahada ellerinden geleni yaptılar. İnşallah bu isimlerin devamı da gelecektir" dedi.

Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın ise bu sezonda amaçlarının profesyonel takıma daha fazla oyuncu vermek olduğunu söyledi. Geçtiğimiz haftalarda seçme yaptıklarını hatırlatan Arın, "İnce eleyip sık dokuyoruz. Ben ekibim her oyuncuyu en az 3 kez izleme fırsatı buluyoruz. Ayrıca futbol okulumuzda devam ediyor" diye konuştu.

Bu arada, Çatalan kampında 6'lı gruplar halinde teste tabi tutulan oyuncuların daha kampın başında olmasına rağmen gösterdikleri performans herkesi memnun etti. Özellikle genç oyuncular kısa mesafeli koşularda önemli başarı yakalarken testin sıcak bir havada yapılması oyuncuların son durumları hakkında net bilgiler ortaya koydu.

Ayrıca denemeye tabi tutulan oyuncular A2 takımla çift kale maç oynadı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eyüp Arın Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title