Haberler

Adanaspor Orduspor'u 4-1 Mağlup Etti

Güncelleme:

Adanaspor 6. hazırlık maçında PTT 1. Lig takımlarından Orduspor'u 4-1 mağlup etti.

Adana spor 6. hazırlık maçında PTT 1.lig takımlarından Ordu spor'u 4-1 mağlup etti.

Turuncu-beyazlı takım, karşılaşmaya kalede Atilla, savunmada Merthan, Ozan, Abdullah Karmil, orta alanda Fahri, Selçuk, Olcay, Tevfik, Tiago forvette de Murat Yılmaz ve Ergin Keleş ilk 11'iyle başladı. Adana spor'un gollerini, 15. dakikada Olcan, 25 ve 70. dakikada Murat Yılmaz, 82. dakikada ise Cem Özdemir kaydetti. Ordu spor'un tek golü Ümit Tütinci'den geldi. Bu müsabakada Fevzi, Samican, Mehmet Sak ve Ahmet Dereli forma giymediler.

Ordu maçında skoru 4-1'e getiren Cem Özdemir, Bolu kampının iyi bir şekilde tamamlamak istediklerini söyledi. Yaklaşık 13 gündür Bolu'da kamp yaptıklarını belirten genç futbolcu, "Çatalan Kampının ardından Bolu'da hazırlık maçları ağırlıklı bir kamp dönemi geçirdik. Ligin başlamasına kısa bir süre kala aramıza Luiz ve Tevfik'de katıldı. Şimdi önümüzde Mersin İdman yurdu ile oynayacağımız ciddi bir sınav var. Ardından ligin ilk müsabakası için Şanlıurfa deplasmanına çıkacağız. Tüm takım olarak özverili şekilde çalıştık. Hocalarımızda bizlerle yakından ilgilendiler. Yoğun programına rağmen başkanımız Bayram Akgül de bizleri yalnız bırakmadı. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın" dedi.

Öte yandan BJK Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatının ardından başkan Bayram Akgül bir açıklama yayınladı. Akgül, "Türkiye'de en uzun süre Başkanlık yaparak taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan, beyefendi kişiliği ve centilmen açıklamaları ile bütün futbolseverlerin saygı duyduğu Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün uzun yıllar Başkanlığını yapan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Onursal Başkanı Sayın Süleyman Seba'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sayın Seba, aradan uzun yıllar geçse dahi her kesimin saygıyla anacağı bir isim haline gelmiş önemli bir spor adamıydı. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Beşiktaş Jimnastik Kulübüne baş sağlığı dilerim" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adanaspor Dereli Bolu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title