Haberler

Adanalı Şehidin Ailesine Yeni Ev Yapıldı

Iğdır'da 1 Mayıs 2013 günü şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Mustafa Altan'ın Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Yahşiler Köyünde ikamet eden ailesine, jandarma koordinesinde kaymakamlık ve hayırsever vatandaşların yardımları ile yeni bir ev...

Iğdır'da 1 Mayıs 2013 günü şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Mustafa Altan'ın Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Yahşiler Köyünde ikamet eden ailesine, jandarma koordinesinde kaymakamlık ve hayırsever vatandaşların yardımları ile yeni bir ev yapıldı.

Jandarma Komando Onbaşı Mustafa Altan'ın defnedildiği gün ailenin toprak evde oturduğu ve maddi durumunun iyi olmadığını gören yetkililer, o gün başlattıkları çalışmalar ile ailenin yeni bir eve sahip olmasını sağladılar.

18 Kasım 2013 günü aileyi yeni evlerinde ziyaret eden 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Özkan Çokay ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Tatar evin bahçesine birer meyve ağacı dikti.

Heyet, evde bir süre aile ile sohbet ettikten sonra köy camisi yanına şehidin ailesi tarafından şehidin anısına yapılan minarenin inşaatını yerinde gördü, minare ustası ve çalışanlardan bilgi aldı ve köylülerle görüştü.

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirten şehit babası Ramazan, annesi Latife ve kız kardeşi Meryem Altan, kendilerine her türlü yardımı ve desteği esirgemeyen devlete her zaman duacı olduklarını, yapılan maddi yardımlarından çok kendilerinin bu şekilde ziyaret edilmelerinin kendilerini çok mutlu ettiği ve onurlandırdığını, bu vesile ile şehitleriyle gurur duyduklarını ifade ettiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüreğir 1 Mayıs Iğdır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title