Haberler

Adanalı Genç Antrenör Ramazan Çelik, Terim'in Yolunda

Adana'nın yetiştirdiği ender antrenörlerden Ramazan Çelik, Fatih Terim gibi başarılı bir teknik direktör olmak istediğini söyledi.

Her antrenör gibi kendisinin de Fatih Terim'i örnek aldığını belirten Çelik, "Teknik Direktör olma yolundayım. Hedefim büyük. Adana'nın yetiştirdiği, Türkiye'nin ve dünyanın en klas teknik direktörleri arasında olan Fatih Hocam'ı her zaman takdir ve beğeniyle izliyorum. Çocukluğumdan bu yana hep kendisini örnek aldım" diye konuştu.

Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Futbol Antrenörlüğü Bölümü'nden mezun olan Çelik, antrenörlük kariyerine TFF 3. Lig Kulüplerinden Bursa Nilüferspor'da başladı. 3. Lig ve 2. Lig'de mücadele eden bir çok kulüpte görev alan Çelik, halen Ankara Bugsaşspor'da antrenör olarak Türk sporuna hizmet ediyor. Genç yaşına rağmen hedefini büyük tutan Adanalı antrenör Ramazan Çelik, teknik direktörlük yapabilmek için basamakları teker teker tırmanmaya devam ediyor. Şu an UEFA B lisansına sahip olan Çelik, "UEFA A'yı alarak teknik direktör olarak görev yapmak istiyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Çelik Fatih Terim Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title