Haberler

Adana'ya Sinemacı Akını

Özel uçakla Adana'ya gelen 80 kişilik kafileyi Adana Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Kaşif Barut, Başkan Danışmanı Sinan Gül, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Durmuş Ökten havaalanında karşıladı.

Özel uçakla Adana'ya gelen 80 kişilik kafileyi Adana Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Kaşif Barut, Başkan Danışmanı Sinan Gül, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Durmuş Ökten havaalanında karşıladı. Belediye yöneticileri, çiçek buketleri ve kırmızı karanfiller sunduğu sinema emekçilerine Hoş geldiniz dedi. Festival konukları arasında yer alan Türk sinemasının usta oyuncularından Süleyman Turan, Altın Koza Film Festivali ile gurur duyduğunu söyledi. Bu yıl festivalin önceki yıllardan daha da güzel olmasını dileyen Süleyman Turan, böylelikle herkesin festivalden daha mutlu ayrılacağını belirtti. Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Mine Soley ise, Adana'da da Türk sinemasının 100'üncü yılının kutladığını vurgulayıp Çok heyecanlıyım. 100 yılın içinde biz de varız. Ne kadar ispat ettik kendimizi bilmiyorum ama 100 yıl içinde var olarak buraya geldiğim için çok kendimi mutlu hissediyorum dedi.

Usta aktör Yusuf Sezgin de, Bu yıl 100'üncü yılımızı kutluyorlar. Adana ve Altın Koza bize her zaman sinemaya sahip çıkıyor. Biz oyuncular olarak da onlara sahip çıkıyoruz. Çok teşekkür ederiz Altın Koza'ya diye konuştu.

Ünlü kadın oyuncularından Selma Güneri ise, Türk sinemasının 100'üncü yılı çok değerli. Burada olmak, Adana seyircisi ile buluşmak da çok kıymetli benim için. Adana'nın çok özel bir yeri var bende. Kendine has, sanatsal ağırlığı olan bir festival. Her zaman Türk sinemasına büyük katkısı olan bir festival. Bunun için çok kıymetli, çok anlamlı bir gece yaşayacağımızı düşünüyorum. Mutluyum diye duygularını dile getirdi.

Havaalanından çıkan sinema sanatçıları, konaklayacakları otellere yerleşti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title