Haberler

Adana'ya Cem Yılmaz Damgası!

Güncelleme:

Yönetmen, oyuncu ve yapımcı ve teknik ekibin tam kadro yer aldığı galaya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile geniş bir davetli topluluğu ve sinemaseverler katıldı.

23. Uluslararası Adana Film Festivali'nin yarışmalı bölümüne seçilen 12 film arasında yer alan 'İftarlık Gazoz' filminin galası Cem Yılmaz'ın katılımıyla M1 Adana AVM'deki Cinemaximum'da gerçekleştirildi.

Başrollerini Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın paylaştığı "İftarlık Gazoz"un yönetmen ve senaristi Yüksel Aksu, film öncesi ve film sonrası yapılan söyleşide ekip ile birlikte soruları cevaplandırdı.

Zaman zaman izdiham yaşanan galaya Cem Yılmaz esprileri ile damga vururken yönetmen ve senarist Yüksel Aksu Adana halkına büyük bir müjde verdi.

Söyleşi sırasında yönetmen ve senarist Yüksel Aksu; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün desteği de olursa Yörükler ile ilgili bir film çekmek istediğini belirtti. Ve hemen ardından Hüseyin Sözlü mikrofonu alarak bu konuda her türlü destek sözü verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Sözlü Yüksel Aksu Cem Yılmaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title