Haberler

Adana ve Mersin'de Hırsızlık Operasyonu

Ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen 8 şüphelinin yakalandığı operasyonu polis kamerası kaydetti.

Adana ile Mersin'de, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptığı öne sürülen 8 şüphelinin yakalandığı operasyonu polis kamerası kaydetti.

Alınan bilgiye göre, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olaylarına karıştıkları iddia edilen şüphelileri teknik takibe aldı. Ekipler, özel harekat polisleri ile Adana'da ve Mersin'de 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan M.B, A.B, H.B, İ.G, H.G, Z.B, E.K. ve Y.T'nin evlerinde yapılan aramada, tornavida, murç, gümrük kaçağı cep telefonu ve 11 güvercin bulundu. Şüphelilerin kullandığı ve çalıntı olabileceği değerlendirilen 2 otomobil de incelemeye alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden E.K. ve Y.T. serbest bırakıldı, diğerleri Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Polis kamerasının kaydettiği operasyonun görüntülerinde, özel harekat ekipleri, "koç boynuzu" ile kapısını kırdıkları evde 4 şüpheliyi yakalayıp, odalarda arama yapıyor. - Adana

Kaynak: AA / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title