Haberler

23 Yaşındaki Sabıkalı Genç, Tutuklandığı Gün Cezaevinde Öldü

Güncelleme:

Hatay'da hakkında tutuklama kararı bulunan ve polisten kaçarken düşüp başından yaralanan 23 yaşındaki Yunus Emre Yılmazlar, tedavisinin ardından gönderildiği cezaevinde öldü.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde hakkında tutuklama kararı bulunan 23 yaşındaki Yunus Emre Yılmazlar, polisten kaçarken düşüp başından yaralandı. Yılmazlar, tedavisinin ardından gönderildiği cezaevinde öldü.

MARKETTEN 150 LİRA ÇALDI

Kırıkhan İlçesi'nde madde bağımlısı olan ve daha önce gerçekleştirdiği gasp suçu nedeniyle, mahkemece denetimli serbestlik kararı ile serbest bırakılan iki çocuk babası Yunus Emre Yılmazlar, iddiaya göre girdiği bir marketten 150 lira çaldı.

YAKALAMA EMRİ ÇIKARTILDI

Tutuklanmaktan korkup, karakola gidip imza vermeyen Yılmazlar hakkında yakalama emri çıktı.

BABASI OĞLUNU POLİSLERE TESLİM ETTİ

23 Aralık'ta evinde olduğu belirlenen Yılmazlar'ı yakalamak için baskın düzenlendi. Baba Hüseyin Yılmazlar, oğlunu ekiplere teslim etti. Şeker hastalığı ve görme kaybı nedeniyle Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne götürülen Yunus Emre Yılmazlar, burada tuvalete gitme bahanesiyle ekiplerin elinden kaçtı. Kırıkhan- Reyhanlı karayolunda polislerin takibi sonucu yakalandı.

CEZAEVİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kaçarken düşerek başından yaralanan Yılmazlar, polisler tarafından götürüldüğü özel hastanede tedaviye alındı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Yılmazlar, dün sabah işlemlerinin ardından tutuklanıp, İskenderun Cezaevi'ne götürüldü. Ancak aynı gün akşam fenalaşan Yılmazlar, cezaevinde hayatını kaybetti. Yunus Emre Yılmazlar'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirilip soruşturma başlatıldı.

"OĞLUMUN HAPİSHANEDE ÖLDÜĞÜNDEN HABERİM YOKTU"

Adana Adli Tıp Kurumu'na gelen Yılmazlar'ın babası Hüseyin Yılmazlar, oğlunun cezaevinde öldüğünden haberinin olmadığını, cesedinin adli tıp kurumuna getirildikten sonra kendine bilgi verildiğini söyledi. Oğlunun Kırıkhan- Reyhanlı yol ayrımında ekipler tarafından yakalandığını anlatan baba Hüseyin Yılmazlar, şöyle konuştu:

"DURUMU AĞIR OLMASINA RAĞMEN CEZAEVİNE GÖTÜRDÜLER"

"Durumu ağır olmasına rağmen oğlumu cezaevine götürdüler. Hastaneye gittiğimde de oğlumu sedyeye ellerinden ayaklarından bağlamışlardı. Oğlum adam öldürmedi, yüz kızartıcı suç işlemedi. Benim oğlumu uyuşturucuya düşürdüler. Ben yandım, başkaları yanmasın."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Reyhanlı Kırıkhan Üst Manşet 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (42)

Sozun bittigi yerdeyiz:

Keske o parayi benim dukkanimdan calsaydi. Affederdim iki cocuguna ragmen . Genc yasta bu yuku kaldiramadi.Simdi ondan sikayetci olanin vicdani rahatmi acaba...Bende esnafim ve iki kisiyi boyle affettim yokluk insana hersey yaptiriyor

37
13
yanıtYanıtla
Kıbrıslı kürt:

Baba adalete güvenmiş teslim etmiş adalet ise öldürmüş geri vermiş.

18
29
yanıtYanıtla
antipkk:

Senide Adalete bir teslim eden olsa keske!

yanıt4
yanıt4
OsmanliMobil-IOS:

Iyi olmus

6
39
yanıtYanıtla
Vatandas:

Henüz 23 yasinda ama iki cocuk babasi. Kimbilir kac yasinda evlendirildi. Belkide bu genc yasinda büyük sorumluluklar kaldiramadi. herkesin harci deyil. Yazik gencligine, ana babaya, gencecik karisina ve iki yavruya. Allah yardimcilari olsun. Onun mekani da cennet olsun unsallah

41
3
yanıtYanıtla
HACI:

SAGLAM GÖTÜR CENAZESINI AL AKP NIN PIS ADALETSIZLIGI KENDILERINE HERSEY SEVAP.

12
25
yanıtYanıtla
antipkk:

Pis Terörist sende Genclerin eline Kelesi ver ve YPS yapip Ölüme gönder! Etekli seni!

yanıt2
yanıt3
Leyla:

ölmedi, öldürüldü

18
18
yanıtYanıtla
antipkk:

Nerden biliyorsun yoksa sen mi öldürdün?

yanıt21
yanıt9
Hyat:

Bunun gibi madde bağımlıları gebersin sokakta huzur vermiyorlar yoksa

19
17
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title