Haberler

Adana Toros Byz Spor'da Durmak Yok 3-0

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi A Grubunun lideri Adana Toros Byz Spor ligin 20. Haftasında Adnan Menderes Kapalı Spor Salonunda karşılaştığı Play-Off mücadelesi veren Isparta Sportif Gençlik Sporu 3-0 yenerek, puanını 55’ e çıkartıp puan farkıyla liderliğini ve galibiyet serisini devam ettirdi.

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi A Grubunun lideri Adana Toros Byz Spor ligin 20. Haftasında Adnan Menderes Kapalı Spor Salonunda karşılaştığı Play-Off mücadelesi veren Isparta Sportif Gençlik Sporu 3-0 yenerek, puanını 55' e çıkartıp puan farkıyla liderliğini ve galibiyet serisini devam ettirdi.

Adnan Menderes kapalı spor salonunda oynanan Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğaner, Başkan Yardımcısı Veli Karahan, Yönetim Kurulu üyesi Murat Tanır, Kulüp Denetim Kurulu Başkanı Yılmaz Özkıral, Denetim Kurulu Üyesi Ali Çağatay Gürbazın' da izlediği maça iyi başlayan Adana Toros Byz Spor, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmanın 1. setini 25-14, 2. setini 25-13, 3.setini 25-22 maçı da 3-0 alarak sahadan galip ayrılarak bir engeli daha kayıpsız geçti.

ERTUĞRUL DOĞANER; "TAKIM OLARAK ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDIK"

Kulüp başkanı Av. Ertuğrul Doğaner yaptığı açıklamada; Adana Toros Byz Spor olarak hedeflerinin 1.lige çıkmak olduğunu belirterek, "Grubun play of mücadelesi veren Isparta Sportif Gençlik Sporu yenerek galibiyet serimizi ve liderliğimizi devam ettirdik. Teknik kadromuzla, oyuncularımızla ve yönetim kurulumuzla şampiyonluğa odaklandık. Adana' mızı voleybolda güzel günler bekliyor. Adana Toros Byz Spor olarak şampiyonluk kürsüsüne çıkmak istiyoruz.Yönetim ve takım olarak teknik kadromuzla birlikte çok çalışarak bunu başarmak istiyoruz. Başaracağız da. Aldıkları galibiyetten ve gösterdikleri mücadeleden dolayı Teknik kadromuzu ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu yolda bize destek veren sayın bakanımız Fatma Gül Demet Sarı'ya, Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan'a ve spor kamuoyuna teşekkür ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Menderes Türkiye Isparta Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title